Mit tennétek, ha a kiscsoportos gyereked ordit, sir, elbújik, hogy nem akar oviba menni? Önkivületi állapotban orditana és ellenállna? Mit tennél?
Megkérdezném az óvónőket, hogy bent hogy viselkedik. Ha ott semmi baj, jó kedvű, együtt müködő és játszik a társaival, akkor beszélnék vele.
Ha az oviban is ilyen, akkor beszélnék az óvónőkkel, hogy ők hogy látják, mitől lehet ez, és ha pár napon belül nem lenne változás, keresnék másik ovit, csak ez rizikós, mert lehet, ott is ilyen lesz :-(
En a fiamat nem tudtam az oviban hagyni. Vegig benn voltam vele, aztan ugy dontottem nem megy meg. (Volt probalkozas arra, hogy kis idore ott hagyom, viszont 15 perc utan kijott az ovoneni es kerte menjek be, mert a gyerek mar oklendezik.)
Valoszinu meg nem erett arra, hogy ovis legyen. Van ilyen, jovore probalkozunk megint.
Ez olyan, mint a pelusrol leszoktatas. Ha sietteted, lehet karokat okozol a gyerekben, ha viszont magatol megerik a szobatisztasagra, elhagyja a pelust.
Ha megerik az ovira nem lesznek problemak.
Az enyém ezt csinálja, 2 hete jár. Viszont ahogy kiteszem a lábam abbahagyja és jókedvű mikor megyek érte. Az óvónő is azt mondja, hogy napközben nagyon jót játszik, eszébe sem jutok és már barátja is van.
Én hagyom, hogy letépjék rólam reggelente és becipeljék, viszont 2 próbálkozás után úgy döntöttem az óvónő javaslatára, hogy még ne aludjon bent, ebéd után elhoztam. Megbeszélem vele, hogy ha nincs hiszti akkor nem kell ott aludnia és ez bevált. Talán jövő héten újra próbálkozunk az alvással.
2 hete jár. Volt beszoktatás? vagy durr bele?
mert ha nem volt beszoktatás, akkor átvinném egy olyan oviba, ahol van.
ha volt beszoktatás, és 2 hét után se haladnánk, akkor nem vinném tovább, vagy átkérném másik csoprtba, és újra elkezdeném a beszoktatást.
szegény gyerkőc...meg Te is persze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!