Ha az óvónő adna egy pofont a gyerekednek, mit tennél?
volt egy hasonló kérdés ,abban kifejtettem a véleményemet..a sárga földig le lettem pontozva..bár nagyon nem érdekel
ime a link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
az a válaszoló vagyok,aki azt írta elég hosszan,hogy nem hagyná szó nélkül...
Senki nem ütheti meg a gyerekemet!!!!!!!
32 vagyok
A gyerekemet én nevelem igen,ha bármi olyat tenne,amiért büntetést érdemel az az én felelősségem és én leszek,aki őt ezért megbüntetem!
Ha az én gyerekem bárkit fellökne,akkor te mitől lennél tőle különb ha megvered,rácsapsz!?
Egy felnőttről és egy kicsi,óvodásról beszélünk,arról szól a kérdés!!!!
Nagyon komoly hangsúlyt fektetek a gyerekem nevelésében arra,hogy ne bántson másokat ,sem embert,sem állatot!
Biztosan előfog fordulni olyan vele is,hogy olyat tesz,amiért büntetést érdemel...de az az én ügyem a gyerekemmel!
Én nem,nem tartom búra alatt és én is rászólok,ha kell hangosabban is,ha kell volt már,hogy a kezére ütöttem...de ő az én gyerekem,és baromira rosszul éreztem magam tőle!
DE
Ha a te /ti gyereketek bántaná a gyerekemet,bárhogyan is!!!akkor sem emelnék kezet senki gyerekére!!!
Beszélnék veled/veletek és a ti belátásotokra bíznám,hogyan oldanád meg a helyzetet!!!soha sem ragadtatnám magam arra,hogy én megüssek egy kicsi gyereket,pláne!
Pedig igen,vehemens vagyok!
De felnőtt emberek vagyunk,ők pedig kicsik...mégis kinek kellene gondolkodnia!?
#29 Ez nekem nagyon sántít! Egy óvónő soha nem árulná be a kolleganőjét! Szerinted annak az óvónőnek ér annyit ez az eset, hogy szóljon az anyukának, és utána cirkusz legyen esetleg bebőle, majd utána még évekig fúj rá a saját kolléganője, amiért beárulta?
Varjú varjúnak nem vájja ki a szemét! Sőt, inkább falaznak egymásnak.
Na a lényeg, hogy mára az anyukák igazi anyatigrisek lettek. Az ombudsman is csak adja alájuk a lovat. A gyerek már bármit megtehet bűntetlenül, mert neki csak jogai vannak!
Vannak tanár ismerőseim, és mesélik, hogy idétlen, kezelhetetlen, hülye gyerekekkel nem lehet semmit kezdeni, csak szóban fegyelmezni, amire a gyerek kiröhögi a tanárt, és akadályozza a munkáját. Ha ír a szülőnek, akkor a szülő nem megneveli a gyereket, hanem megfenyegeti a tanárt. A tanár kezében már semmilyen eszköz nincs, hogy fegyelmezzen.
Apám az ötvenes években volt kisiskolás. A falu előreköszönt a tanítónak meg a papnak, kortól függetlenül. Ha valaki rosszalkodott, kapott egy sallert. Ha a gyerek otthon elmesélte, hogy pofont kapott a tanártól, akkor az apja adta a másikat. Nem faggatta a gyereket a részletekről; ha pofont kapott, biztos meg is érdemelte.
Nézzétek meg, hogy mi lesz a gyerekeitekből! A kislányokból 13 éves korukra tiniribi, 14 évesen már nem lesznek szűzek, úgy öltöznek, sminkelnek, mint a 25 évesek! És a tanár azt sem mondhatja, hogy ne járjon úgy iskolába!
A kisfiúkból meg katona sem lesz, puhapötsű, férfiatlan emós b*zi lesz szinte mond! Nézzetek körül!!!
Miért? Mert az iskola nem ahdta nevelést, a szülő meg nem akarja megnevelni, mert az ő kisgyereke szent és sérthetetlen.
Nem csak sallert kaptak, hanem körmöst is, és kukoricán térdeltek.
Azokból a gyerekekből embert faragtak! A mai fiatalok meg olyan nyifáncások!
32*
35* vagyok
azt gondolom,hogy még egy kézre csapástól én sem esnék neki az óvónőnek...
Viszont itt és az általam belinkelt kérdésnél is pofonütésről volt szó,ami számomra elfogathatatlan...
pedig tényleg elég szigorú szülő vagyok!
Az egyik legmegalázóbb dolog egy kisgyermeknek a arcát megütni...azt nem lehet csak úgy meglegyinteni szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!