Ha az óvónő adna egy pofont a gyerekednek, mit tennél?
Attól függ miért kapta.
Ha mondjuk leköpte az Óvónőt, akkor jogos a pofon!
Ha kicsúfolta az egyik kislányt, akkor nem.
Tök mindegy miért kapná!
Én sem pofozom fel az óvodáskorú gyerekem, nemhogy más. Ha egy óvónő nem tud más "büntetést" kitalálni, akkor mondjon fel!
Egyébként meg nekem szóljon, ha gond van a gyerekemmel és majd közösen megoldjuk!
Megkérdezném hogy mi történt pontosan.
Az óvónő is csak ember. Minden nap több órát van 3-6 éves gyerekekkel, ha a 3 év alatt egyszer elszakad a cérna és odacsap egy olyan szituációban amikor a gyerek tényleg valami nagyon durva dolgot csinált, azon túllépnék.
Feljelenteném!
Az a munkája, hogy neveljen és tanítson! Semmi sem jogosít fel egy "idegen" felnőtet, hogy egy védekezésre képtelen gyereket bántson.
Nagyon szélsőséges esetben tudnám elképzelni, hogy manapság egy óvónő megüsse a gyereket. Legalábbis az én tapasztalataim ezt mondják. Sem a mi, sem a rokongyerekek óvodáiban nem hallottam soha hasonló esetet, pedig évek óta "ovis vagyok".
Ha mégis megtörténne, mindenképpen keresném az okokat és annak függvényében döntenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!