Ha terhesen elhagyna benneteket a párotok, a gyereknek elmondanátok, hogy ki az apja?
Ez egy hosszú történet. Röviden elmesélem.
A fia apja egy közös ismerősünknél lakott így jöttem vele össze.
Hozzánk költözött majd fél év után fogta magát és szó nélkül lelépett. Egy hét múlva tudtam meg, hogy terhes vagyok és megtartottam a kicsit.
Azóta megtudtam, hogy az apja hajléktalanként él a közeli városban. Èn nem láttam de eltudom róla képzelni mivel se családja se munkája.
Hát röviden ennyi...
azért még azt nem tudjuk, hogy apuka tudja-e, hogy van egy gyermeke
mondd el a kicsinek, hogy apa elment régen, és nem tudod hol van ... két évesnek nem nagyon kellene több magyarázat, ha nagyobb lesz akkor meg már elült benn az a tény, hogy apa elment
Tehát akkor apuka nem is tudja, hogy van egy gyereke?
Azért nem kell belemenni a részletekbe, néha jobb a kegyes elhallgatás, de szerintem azt igenis elmondhatod már egy ekkora gyereknek, hogy az apja elhagyott titeket és azóta sem hallottál róla, nem tudod hol van. Lehet lesznek kérdései, de nem olyan összetettek, amire elkéne mondanod, hogy hajléktalanként él a szomszéd városban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!