Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha rájönnétek, hogy a férjetek megcsalni készül benneteket? Elmondanátok, hogy rájöttetek vagy hallgatnátok? A kapcsolatunk elég rossz, de nem gondoltam, hogy ennyire.
Szeretném megkérdezni, hogy mióta vagytok házasok, és miért romlott meg a kapcsolatotok?
Sokan azt tanácsolják, hogy most azonnal hagyd el, de elfelejtenek pár dolgot.
Ő nem simán csak a barátod, hanem a férjed aki magyarázattal tartozik. Van egy 11 hónapos pici babátok akire szintén gondolnotok kell. Ha nincsen alapos okod rá, hogy elhagyd, szerintem inkább beszéljétek meg a dolgot értelmes felnőtt emberek módjára. Bár a helyedben én is leakarnám ütni, és persze kva szarul esne, hogy ezt akarta tenni, de a lényeg az, hogy még nem tette meg.
(Bár ez nem rajta múlott.)
Persze régen rossz, hogy gondolt a megcsalásra, de ha tényleg úgy megromlott a kapcsolatotok, akkor lehetett volna egy kicsit sejteni.
Le kell ülnötök, és együtt közösen megbeszélni a problémákat. Minél előbb annál jobb!
Viszont ezt a verekedős részt nagyon nem értem.
Megütött téged már valaha? Vagy miért feltételezed, hogy kezet emelne rád?
Emellett mi ez az ősember szokás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!