Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki 18 éves, én 16ot töltöttem egy hónapja. A barátnőjével nemrég azért szakítottak, mert a lány nem akart lefeküdni vele, de már 1 éve jártak. Bejövök neki, rossz ötlet lenne ha összejönnék vele?
Figyelt kérdés
Mert szerintem velem is szexelni szeretne, mivel már 18 éves, és én nem akarom még elveszteni a szüzességem. De nagyon tetszik, azt hiszem már szerelmes vagyok belé.2012. márc. 6. 15:23
1/11 anonim válasza:
szerintem sem véletlenül szakított az előzővel, és biztos nem akar megint 1 évet várni...
2/11 anonim válasza:
És ezt honnan tudod, hogy emiatt szakítottak?
Amúgy én a helyedben megpróbálnám vele, és amint úgy érezném, hogy a szexre megy akkor elhajítanám.
28/n
3/11 A kérdező kommentje:
Hát na ez az...Hát egyik barátnőm mondta,aki jóba van a lánnyal!
2012. márc. 6. 15:36
4/11 anonim válasza:
jó lehet nem azért, de attól még biztos eléggé szeretne már szexelni. számíts rá.
5/11 anonim válasza:
Jó azért érthető hogy szakított, egy éve eggyütt voltak és a lány nem akarta..? Vagy nem szerette a lány vagy nagyon gyerek vol még.
Szerintem gyere vele össze, ha nem akarod nem hagyod, de nem is hiszem hogy már rögtön az elején meg akarna fektetni.
6/11 A kérdező kommentje:
15-6 a lány,azért nem akart lefeküdni vele!
2012. márc. 6. 15:40
7/11 anonim válasza:
Nem rossz ötlet. Gondolom tisztában van vele, hogy veled is várnia kell, de semmiképpen ne várasd egy évet, az rengeteg. Ha 1 év után sem bízol benne, akkor ott valami gond van. Ha tényleg ő a jövendőbeli barátod, akkor beszéljetek egymással őszintén! Mondd, hogy neked mikor lenne optimális, kb mennyit akarsz várni vele stb. A megoldás kulcsa a kommunikáció.
8/11 A kérdező kommentje:
Szerinted mennyit kellene akkor várni?
2012. márc. 6. 16:43
9/11 anonim válasza:
Gyere vele össze de szerintem min 1 évig ne feküdj le vele,nagyon éretlen vagy látszik a kérdésedből,ha meg nem vár akkor egy önző köcsög
10/11 anonim válasza:
Ezért nem érdemes 15-16 szűzlányokkal kezdeni. 1 év... Aki már aktív, rendszeres szexuális életet élt, annak ez rengeteg idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!