Én vagyok az irigy?
Sógornőm most szülte a lányát,nekem 4 éves lányom és ugye minden ruhát elraktam róla.Adtam neki egy nagy szatyor ruhát.Azt sem szívesen mert mikor én vártam a kislányomat ő sem segített nem kaptam tőle semmit.A páromnak a főnöke küldött a lányomra ruhákat meg egyéb dolgokat és mivel a párom akkor pont anyósomnál volt lent felejtette.
Mire másnap lementünk érte már a sógornőm elvitte az övének mikor azt mi kaptuk,és anyósom azt se kérdezte meg hogy adunk-e valamit belőle!?Most meg kéne nekik a baldahin és még én vagyok az irigy hogy nem adom oda.Azt mondták hogy ők néztek de nagyon drága.Aki nem tud mindent megvenni a gyerekének akkor minek vállalja be?Most meg én vagyok a szar.
A férjemre most nagyon megharagudtam mert a tudtom nélkül adta oda nekik a baldahint.A ruhákat meg azért nem hoztam szóba mert nem akartam velük össze veszni.
Ha nem volna rá pénzünk hogy öltöztessük a gyereket akkor persze meg mondom neki mert akkor számítana az a szatyor ruha is.De így nem.Azért háborodtam fel mert nem kérdezték meg.Mi jogon vették el.A férjem meg azért adta oda mert hogy nehogy megharagudjanak meg legyünk jóba mindenkivel.Ennyi erővel én raplizhatnék a ruhákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!