Hogyan tudom megtanítani a lányomnak hogy ne legyen ennyire irigy? Már rongyosra beszéltem a szám neki!
Teljesen kivagyok már ettől!:((( Komolyan szégyellek vele közösségbe menni,mert állandóan csak a "balhé" van. Akkor megyünk játszótérre is ha nincsenek sokan,vagy ismerősök vannak.
Ma is a hozzá "merészeltek" nyúlni más gyerekek a homokozójához,és ő mint valami fúria elkezdett visítani és rohant a csúszdáról,majd kitépte a gyerek kezéből!:( Semmit nem ad oda senkinek ami az övé,és iszonyat hisztit levág ha valamelyik gyerek hozzányúl.
Hiába magyarázom el neki 1000x hogy milyen csúnya dolog,és ő is játszik más játékával de nem érek el vele semmit.
Teljesen tanácstalan vagyok!!!:(((
3éves,de nem jár még oviba.
Megcsináltam már én is hogy hazamentünk mikor hisztizett,de egész úton hazafelé ordított csinálta a műsort. Inkább nem is viszek neki sokszor játékot,de akkor meg szégyellem hogy ő elveszi a másét!:(
Ja és sajnos a lökdösődés nála is műsoron van! Nem durván csak nem akarja megérteni hogy a nála kisebbekkel nem lehet úgy játszani,és nem tudnak olyanokat mint ő.
ja, és ha odaadja a játékát elmondom neki pl:nagyon nehéz lehet neked odaadni a játékodat a másik is fiúnak, mert ugy érezheted, hogy nem adja vissza neked, de vissza fogja adni, és anya nagyon büszke rád, te is legyél büsze magadra. Jó kipróbálni az ő játékait? és egyből mondja igen anya, nekem is jó kipróbálni az játékait.
ez csa egy példa, de ez is a önyvből van, hogy ne kiotassuk, hanem próbálju megérteni hogy ő mit érezhet, és hagyju, hogy elmondhassa. Így nehéz leírni, de a könyv nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!