Miért ennyire kétszínű sok gyerek? Miért játsszák meg magukat a kisgyerekek? Annyira látszik, hogy rájátszanak a dologra!
Nincs gyerekem, de megfigyeltem másokén.
Gyerek elesik mert szaladt, vagy megbotlott, vagy bármi.
Oké, semmi komoly bnaja, felkel, leporolja magát, menne tovább, megáll, ránéz az anyjára, és elsírja magát.
AZ MÉGIS MI?!
Nem hiszem el! A gyerek ha annyira megsérült volna, vagy megijedt volna, miért nem egyből ordított? Nem, feláll, lesöpri magát, körbe néz, meglátja az anyját, és elbőgi magát!
Ezt mégis miért csinálják? Jó rájátszani a dologra?
Szerintem egyertelmu a valasz. Szuksege van az anyukajara ilyenkor es igy fejezi ki az erzelmeit egy kisgyerek. Ez nem ketszinuseg.
Sot, van ilyen komoly, fajdalmas serulesnel is, ahol pl. Akar korhaz is lehet a vege. A fajdalomtol sokkot kap, nem sir, akar percekig, mert leblokkol es utana mar tud sirni, persze a kerdes nem az ilyen esetekre vonatkozott.
miért kell egy gyerektelenek ,hozá nem értő kérdést feltenie ?
amugy ha azt látja hogy én mosolyogva azt mondom neki hogy semmi baj menj játszani akor nem fog sírni,viszont ha megijedek akor sírni fog .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!