Normális, ha így viselkedik egy 4 éves fiú?
A napokban csapta ki a biztosítékot nálam az unokatestvérem (4 éves). Nagyszüleimnél voltam ott volt ő is és az édesanyja is. A fiú kétszer 'csak úgy', jókedvéből arcon csapta nagymamámat, az édesanyja reakciója körülbelül csak egy ejnye-bejnye volt. Csúnyán is szokott beszélni, de ekkor sem 'büntetik' meg.
Valamint még mindig etetik, vagyis... Nem fogja meg az evőeszközöket, poharakat, hanem az épp ott levő felnőttnek kell etetnie, itatnia.
Normális az ilyen?
Ismerősöm húga szintén 4 éves, de ég és föld, mint az uncsim. Egyedül leül játszani, kipakolja a játékait, órákig elvan vele, aztán visszapakol mindent a helyére. Egyedül elrajzolgat, TV-zik. E mellett nagyon aranyos, mindenkivel szívesen elvan, nem nyávog, semmi. Tényleg, észre sem lehet venni, hogy ott van velünk. Egyedül eljár WC-re, ha otthon van és elfáradt, fogja magát, átveszi a pizsijét és lefekszik aludni.
Ég és föld az uncsim, és az ismerősöm húga. Lehet kegyetlenül hangzik, de inkább vigyázok a kislányra, mint az uncsimra :( (fiú létére nyávog, nem köti le semmi, nem lehet vele semmit csinálni, csak a mosógépet nézi, konnektorokkal szórakozik, bántja a nagymamáját, nem eszik egyedül, kézen fogva kell vele menni mindenhová, még udvaron belül is és még sorolhatnám)
Lehet ,hogy most mindenki lepontoz ,de ha az én gyerekem lenne akkora pofont kapna egy ilyennél....
Ez a baj amikor egy szülő annyira elkényezteti a gyerekét ,hogy lassan már ők irányítanak.
Félreértés ne essék én se vagyok nagykorú de utcán , étteremben vagy egyáltalán bárhol amikor azt láttam, hallottam ,hogy egy 4 évesnél nem idősebb kisfiú ilyeneket mond az apjának ,hogy : "normális vagy te? Olyan hülye vagy menj a francba " nagyon kiakadtam. (pedig teljesen idegenek voltak). A szülei meg csak röhögtek rajta meg "Bocs kisfiam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!