Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves hiperaktív fiam egyre...

6 éves hiperaktív fiam egyre vadabb annak láttán amikor a két éves kishugát megdícsérem akkor ha szépen viselkedik, hogy lehetne a fiamat megszelidíteni?

Figyelt kérdés

Nem szoktam őket egymáshoz hasonlítgatni ,mert nem is lehet egy hiperaktív gyereket egy átlagoshoz ,nem bezzegelek,hogy a kishugod bezzeg képes jól viselkedni.

Tegnap este odáig fajult a dolog,hogy a fiam 2x leköpte az édesapját és nagyon csúnya szavakkal illette ,persze nem tehettünk mást ment a büntihelyre ,őrjöngött,ordított ,majd végül megtört és kínkeservesen zokogogtt ,hogy szeret bennünket :-( .

Tehetetlennek és elkeseredettenek érzem magam .

2013. ápr. 4. 15:00
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném,hogy SOHA,de tényleg SOHA nem látthatta itthon,hogy egymást leköptük volna !
2013. ápr. 4. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagyon féltékeny, szegény. Nem kell szavakkal "megdicsérni" senkit, mert szépen viselkedik. Amit csinál azt méltasd, ne a viselkedését, személyiségét. Tehát: milyen érdekes rajz, de jó, hogy ilyen szép rend van (mert elpakolt) stb. Ahogy nézel, az is elég - a kétévesben kialakul: nahát de ügyes és jó vagyok - szüleim szeretettel néznek rám. Antennájuk van erre a metakommunikációra, és szerintem, ettől nem kapna dührohamot a féltékeny bátyóka. Így gondolom.
2013. ápr. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!