Ti hisztek benne, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket?
Hogyha mi megkérdezettek hiszünk benne vagy esetleg tényleg léteznek, akkor mi változik az életünkben? Mit fogsz csinálni, ha bizonyítást nyer a létezésük? Mi van, ha tényleg látja őket? Mi van, ha csak fantáziál? A mi hitünk miért befolyásolja a gyerek vízióit? Milyen választ vársz? Mit kezdesz vele azután?
S a kérdések, amik talán a legjobban érzékelteti a helyzetet:
Nem mindegy neked mit lát, amíg nem veszélyezteti az épségét?
Miért foglalkozol olyannal, amit nem tudsz befolyásolni?
Miért fantáziálsz? Miért vágysz belelátni a gyerekedbe valamilyen emberfeletti képességed? Vagy miért nem?
Teljesen meddő a kérdésed...
A férjednek van igaza. A gyerekek nem látják a szellemet,mert nincsenek is.
Viszont a gyerekek fantáziája,megfigyelőképessége nagyon jó.
Ha szerették egymást,sokat játszottak együtt,akkor természetes,hogy hiányzik neki a rokonotok. A halált még nem érti,ezért gondol sokat a halottra. Érzelmileg így vezeti le a hiányát. Ha még szoktatok is a halottról beszélni,akkor még inkább. Mivel sokat foglalkoztatja a hiánya,éjjel is erről álmodik.
Babonában hívés helyett okosabb lenne elbeszélgetni vele,arról,hogy a rokon nagyon messzire ment,és nem tud többé visszajönni. Vagy egyszerűen nem törődni a dologgal.
De azt ne beszéld be neki,hogy látja a halott szellemét.
Nem a középkorban élünk!
Nem tagadom, hogy lehetetlen, de nem is hiszek benne fenntartás nélkül, egyikre sincs bizonyíték.
Egy kisfiúra vigyáztam pár éve, ketten voltunk csak a szobában, és ő a hátam mögé mutatott és azt mondta: bácsi.
Amikor rákérdeztem, hogy milyen bácsi és hol, újra arra nézett, majd azt mondta zavartan, hogy semmi, semmi. Akkor engem is elgondolkoztatott, hogy mit láthatott.
# 4
egyéb hülyeség, amit meg szeretnél osztani?
Volt egy alkalom éjszaka felébredtem és ott ült a fotelben valaki, csukott szemmel is érzékeltem. Nem foglalkozott velem.
Néha elhalt rokonaim is meglátogatnak, nagy ritkán mondanak is egy-egy mondatot. Hihetetlen, felfoghatatlan, de ha többször megtörténik akkor az ember agyába beépül,hogy van ilyen.
Vannak ilyenek, kérdezd meg a gyereket, hogy milyen ruhában van, mit lát a gyerek, mit beszél hozzá a lélek. El fog múlni kb. 7 éves korban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!