Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek benne, hogy a...

Ti hisztek benne, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
Szkeptikus ember voltam, de amit a kislányunk csinál mióta meghalt egy rokonunk, az megijeszt. Nagyon szerette a gyereket, sokat volt itt vagy a gyerek ott, rengeteget játszottak. 2 hónapja halt meg és pár hete a kislányunk állandóan kint ül a homokozójában, mert szerinte ott van a rokon és sokszor beszél hozzá. Volt már, hogy az éjszaka közepén ment ki, mert nem zártuk be az ajtót. A férjem szerint fantáziál és az elején én is ezt hittem, de mégis miért ébred fel éjjel? Nappal folyamatosan kiakar menni. Persze nem engedjük ki egész napra a hidegbe. Komolyan már nem tudom mit higgyek.
2011. dec. 11. 03:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem/nekünk hol volt a harmadik szemünk anno? Egyetlen egy emlék nem réved fel bennem, amire ráfogható lenne, hogy akkor láttam valamit. Vagy rossz gyerek voltam?
2011. dec. 11. 14:58
 12/25 anonim ***** válasza:

hidd el látják!!én még emlékszem is rá nagyon ijesztő volt

ezt kinövi de én nagyon féltem tőllük és gyerekkoromban elég lelki beteg voltam feltételezem ez miatt...

2011. dec. 11. 15:09
 13/25 anonim válasza:
dehogy látják, legalább is nem mindegyik, akik meg látják azoknak is a nagy százaléka csak beképzeli, így dolgozza fel az esetleges károkat...ha mindegyik látná, akkor nem gondolod, hogy tudnánk róla, meg a szülők nem vennék észre? Gondolkozz már!
2011. dec. 11. 16:50
 14/25 yossarian44 ***** válasza:
71%

Na ha léteznének szellemek, és a gyerekek látnák őket, akkor minden gyerek elme- és lelki beteg lenne. Gondolkozzatok már!

Európában egy követ nem lehet eldobni úgy, hogy ne egy tömegsírra, vagy egy egykori mészárlás helyszínére essen. Ha látnák a gyerekek a halottak, akkor visítva menekülnének például az orosz katonák sírja mellől a parkban - helyette köztük szaladgálnak. Az csúnya lett volna, ha a haverom kishúga találkozik a nagyfaterral, aki a fészerben akasztotta fel magát.

Csak az elmúlt 100 évben annyi rettenetes és erőszakos, vagy sokkoló halál volt, hogy a gyerekek agyilag zoknik lennének, ha ennek egy ezrelékét is látnák...

2011. dec. 11. 21:20
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
De vannak akik életük végéig magukban hordozzák a tiszta tudatot, a másik dimenzió létezéséről, csak másképp mint kisgyerek korban, sajnos az már csak az élet utolsó óráiban, perceiben jön elő még egyszer, addig is az élet csodáiban, természetében, emberek viselkedésében, kapcsolatokban, tapasztalatokban érzékelik a visszajelzést amiről bennük van. nem minden kisgyerek felejt...
2011. dec. 12. 10:51
 16/25 anonim ***** válasza:
48%

Nem hiszek benne.

Csak fantáziál.

Mi nem láttunk soha se szellemet, se angyalt, se aurát gyerekkorunkban, és, ha láttunk volna, akkor valószínűleg pszichológushoz vittek volna minket a szüleink.

Huszonéves vagyok, tehát nem öreg, de a mi időnkben ilyen még nem volt.

Mostanra jött be ez a hülyeség, mert az anyukák már rengeteget olvasták az ezo irodalmat, ezért ezt ráfogják a gyerekükre, hogy indigó, meg szellemet lát.

Nem lát semmit, csak hiányzik neki a rokonotok.

Vagy a másik lehetőség, hogy én vagyok és voltam egy spirituálisan alulfejlett, primkó ember, aki nem méltó arra, hogy angyalokkal beszélgessen, és szellemekkel aludjon.

2011. dec. 12. 12:41
 17/25 anonim ***** válasza:
Menj ki te is a gyerekeddel,várj meg amig esetleg előbukkan a szellem,próbálj vele kommunikálni...
2011. dec. 12. 20:02
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

biztos, hogy van benne valami...

az egyik tanárnőm mesélte, hogy mikor tisztába tette a kislányát akkor a kicsi a válla felett bámult, és vigyorgott, a tanár kérdezte, hogy mit nevet? hátra fordult, de nem volt ott senki, a lánya pedig folyamatosan nézett egy pontot, és vigyorgott... nem hiszem, hogy egy kisgyereket szórakoztatná a semmi...

2011. dec. 13. 01:09
 19/25 anonim válasza:
lehet kancsal a gyerek...:D
2011. dec. 13. 10:40
 20/25 anonim válasza:
50%

Én is hiszek benne! Idővel, a gyerekek beleragadnak a szülői neveltetés általi nyers valóságba.Mivel a szülő megijed egy-egy ilyen hallatán, és a kicsikbe úgy tudatosul, hogy ha anya és apa fél akkor ez nem igaz, ezért ezt ki is növik.

Gondolkozzatok már a gyerekek miért tudnak még betegen is nevetni?

Ők még teljesen másképp dolgoznak fel dolgokat, mindenben látják a jót, nem úgy mint mi akik folyton túlkomplikálunk mindent.

Szóval nem izgat, hogy ki tart hülyének de teljes mértékben elhiszem.

Nekem az uncsim gyereke egy napon halt meg a nagyapjával akit nem is ismert. Mégis ül a szobában és beszélget papóval. Senki ne mondja már, hogy egy egy napos csecsemő bevési két évesen az agyába az egy naposan látot nagyapját?!

Gondolkozzatok már!

2011. dec. 13. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!