Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek benne, hogy a...

Ti hisztek benne, hogy a kisgyerekek látják a szellemeket?

Figyelt kérdés
Szkeptikus ember voltam, de amit a kislányunk csinál mióta meghalt egy rokonunk, az megijeszt. Nagyon szerette a gyereket, sokat volt itt vagy a gyerek ott, rengeteget játszottak. 2 hónapja halt meg és pár hete a kislányunk állandóan kint ül a homokozójában, mert szerinte ott van a rokon és sokszor beszél hozzá. Volt már, hogy az éjszaka közepén ment ki, mert nem zártuk be az ajtót. A férjem szerint fantáziál és az elején én is ezt hittem, de mégis miért ébred fel éjjel? Nappal folyamatosan kiakar menni. Persze nem engedjük ki egész napra a hidegbe. Komolyan már nem tudom mit higgyek.
2011. dec. 11. 03:05
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Bocsánat helyesbítek a gyerek azon a napon született amikor a nagyapja meghalt.

Bocsi.

2011. dec. 13. 16:42
 22/25 anonim ***** válasza:
Persze.Valószínűleg innen erednek a képzeletbeli barátos sztorik is.Csak mi ezt felnőtt fejjel nem értjük, mivel ezt már kis korban kinőjjük.(Mármint a szellemek észlelését.)
2011. dec. 20. 17:29
 23/25 Varga László65 válasza:
én 9 éves vagypk és igen is látom őket én látom a démonokat is és ha hisztek benne felnőten is akkor ti is látjátok
2012. jún. 2. 11:22
 24/25 Varga László65 válasza:
vagyok
2012. jún. 2. 11:26
 25/25 anonim ***** válasza:
sose értem azokat, akik ilyeneket beszélnek, mint hogy 4-5 éves korig abban az állapotban vannak meg ilyenek? Ezt meg hogy érted? Nekem 2 éves korom előttről vannak emlékeim, 2 évesen már mini csoportos óvodás voltam és az első napra tisztán emlékszem, nem akartam ott maradni... 5 évesen egy gyerek már majdnem iskolás, sőt angliában már első osztályos, és óvodában már simán csúfolják egymást, én emlékszem hogy az összes gyerek egyet állandóan az udvaron, akkor ez nem egó?
2012. okt. 12. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!