Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 évesek anyukái! Ti beválla...

3-4 évesek anyukái! Ti bevállalnátok?

Figyelt kérdés

Eddig minden évben elmentem a fiammal kettesben nyaralni, persze eddig mentünk hármasban is.

Idén már dolgozom és az ovi leállás miatt felváltva vesszük ki apával a szabinkat, így nem megyünk hármasban nyaralni.

Ti bevállalnátok ennyi idősetekkel a kettesben nyaralást? Már tavaly is olyan fárasztó volt nekem, idén meg ugye még aktívabb, kevesebbet is alszik már, összesen csak 10 órát, tavaly ez még 12 volt... :)

Ugye a munka miatt is vágyom pár nap lustálkodásra, mellette meg igazán nem lehet 5 percet sem ülni egyébként se, hát még egy idegen helyen, ami tele van felfedezni valóval :D

Nem tanácsot várok, csak a véleményeteket, hogy ti bevállalnátok?

2013. jún. 17. 14:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
IGEN: Jót tenne a kapcsolatnak, élményeket szerezne, de a lelkemnek is. Megpróbálnám élvezni, azt amit ő és rávenném, hogy kicsit figyeljen az én igényeimre is. Érett kis 3 évesem van, aki nagyon-nagyon eleven, de mi már voltunk együtt 4,5 órás vonatos utazáson is(Nem tudom hányszor sétáltunk végig a vonaton),de óriási élmény volt:) És igen a játszóház is egy jó alternativa 1-1 órára.
2013. jún. 18. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!