Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3-4 évesek anyukái! Ti beválla...

3-4 évesek anyukái! Ti bevállalnátok?

Figyelt kérdés

Eddig minden évben elmentem a fiammal kettesben nyaralni, persze eddig mentünk hármasban is.

Idén már dolgozom és az ovi leállás miatt felváltva vesszük ki apával a szabinkat, így nem megyünk hármasban nyaralni.

Ti bevállalnátok ennyi idősetekkel a kettesben nyaralást? Már tavaly is olyan fárasztó volt nekem, idén meg ugye még aktívabb, kevesebbet is alszik már, összesen csak 10 órát, tavaly ez még 12 volt... :)

Ugye a munka miatt is vágyom pár nap lustálkodásra, mellette meg igazán nem lehet 5 percet sem ülni egyébként se, hát még egy idegen helyen, ami tele van felfedezni valóval :D

Nem tanácsot várok, csak a véleményeteket, hogy ti bevállalnátok?

2013. jún. 17. 14:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megértelek teljesen, de igen. A gyerek érdekeit nézném.
2013. jún. 17. 14:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Persze, eggyel bármit, mert nekem három van, és ebből kettő ovis, egy meg pici... :)
2013. jún. 17. 14:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2013. jún. 17. 14:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam 17 honapos koraban, 2 es fel eves koraban es most 3 es fel eves koraban is kettesbe voltunk/megyunk nyaralni. Ebbe beletartozik 2 oras autout a repterig (ide apa visz el minket) es utanna 2 oras repulout majd ismet egy kis autozas. 2 hetre megyunk. Mar alig varom. :) Olyan helyre megyunk ahol jo sok gyerekmedence van, jatszoter, benti jatszohaz... Most, hogy mar par honapja megtanult uszni is a kisfiam talan meg jobban elvezi majd mint tavaly meg elotte. Pont augusztusban lesz 3 es fel eves. Sajnos a ferjem nem szereti a meleg nyaralasokat, tengert... Igy ot nem kinozzuk ezzel. Ez gyerek elott sem volt mashogy es elfogadtam. En mehetek nincs es nem is volt ezzel gond. Telen szoktunk elmenni 3-asba nyaralni sizni a hegyekbe vagy Becsbe a karacsonyi piacra.
2013. jún. 17. 15:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Én bevállalnám, tök jót buliznánk. Most volt 3 éves a fiam áprilisban. Van egy kislányom is, ő 2 éves volt májusban. Kettő együtt necces volna, de még lehet ezt is bevállalnám. Az, az igazság, ha apa nincs velünk, akkor nekem mindig szót fogadnak:)

Egyébként, ha a párod sem megy, akkor kivel mennél, egyedül?

Ha viszont barátnőkkel mennék, akkor egy gyereket se vinnék!

2013. jún. 17. 15:28
 6/11 anonim ***** válasza:
IGEN!!!!!
2013. jún. 17. 15:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Naná! Nekem is 4 éves a fiam és imádom, amikor kettesben tudok vele kikapcsolódni! :)
2013. jún. 17. 15:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én fiam 5.5 éves de amikor 3 volt is szívesen mentem vele 2 esben.

Mondjuk nekem akkor 2 volt, azóta már 3 na így már egyáltalán nem pihenés-nyaralás. Most is úgy lesz hogy megyünk pár napot nyaralni de én előre gyúrom magam lelkileg és utána itthon megpróbálom kipihenni a nyaralást szóval az NEKIK nyaralás de nekem nem.

A te helyedben is úgy lennék hogy azt nézném hogy ez neki nyaralás és jó élmény (tuti arra fog emlékezni és nem arra majd később hogy anyának ez mennyire volt pihentető) így biztos mennék vele.

2013. jún. 17. 16:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Én a 3,5 évessel és az 5 évessel mentem egyedül a Balcsira.

Mindent megoldottam, egy probléma adódott: a hátamat nem tudtam kenni, így a közepe piros lett, oldalról pedig fehér ujjnyomok látszódtak mind a két oldalról..

2013. jún. 17. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:

én inkább valahogy azt oldottam volna meg,hogy legyen egy hét pihenés hármasban

de persze ha nem megoldható,attól még a gyereknek szüksége van élményekre

ha van rávaló,menjetek egy négy csillagos szállodába,ahol van ingyenes gyerek felügyelet,így pár órára ki tudsz kapcsolni.ajánlom a családi wellness hotelt gyulán,ahol van egy gyerek megőrzős játszóház három éves kortól.addig te tudnál kicsit egyedül wellnessezni,vagy aludni egy órát.ha teljes ellátással mentek,semmi gondod nem lenne.a városban rengeteg program van kisgyerekesnek

én így bevállalnám,meg persze akkor is,ha nincs rá pénz,csak akkor nem egy hétre,csak mondjuk egy hétvégére

2013. jún. 17. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!