3 éves gyerekem nem szédül, ez tényleg baj?
TSMT-tornát csinálunk, most kaptuk a 2. gyakorlatsort. Az elsőt imádja, és azt mondta a védőnő, hogy ez nem túl jó. A fejjel lefelé lógatást utálnia kéne. A székben forgást sem bánja, nem szédül el tőle. De most több ismerősöm is mondta, hogy ez hülyeség, mert az ő gyereke sem szédül.
Most akkor van baja, vagy nincs?
Hát, közben kiderült, hogy nekem mindkét gyerekem adhd-s, szerintem én is az vagyok.
A lányomnál enyhébb, ő inkább magába zárkózó, őrlődő típus. Sajnos kifogott egy nagyon szemét tanítónőt alsóban, aki teljesen leépítette a gyereket. 3.ban váltottunk iskolát emiatt, utána kivirágzott. Alsóban hármas tanuló volt, ami egyébként valljuk be, nem valami fényes. Viszont utána nagyon szépen felzárkózott, jelenleg gimnáziumba jár.
A fiam viszont a fiús típusú adhd-s, vele nagyon sok gondunk van. Itthon is, a suliban is. A tanulás is gond, meg az önfegyelem is. Hetente beírnak neki a suliban, néha már nem is tudom komolyan venni, olyan hülyeségekért. De tény, hogy a gyerek is kihúzza a gyufát a tanároknál. Tanulni nagyon nincs kedve, persze fiúknál ez azért nem újdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!