Fényevő lett a gyerekem? Tapasztalt anyukák segítségét várom, mert 3 napja nem akar semmit enni a fiam. Mit tegyek?
Pénteken hajnalban hányt, egészen reggel kilencig jött vissza belőle minden. Kihívtam a dokit hozzá, nincs gyulladás, nem vírus. Kapott gyógyszereket, amiket már be se kellett adni, mert egy kis alvás után remekül volt.
Viszont azóta szinte nem eszik és nem iszik semmit! A dokinéni szerint egyen-igyon, amit megkíván, de semmit sem kíván, mindent visszautasít!
Hiába főztem a gyomorkímélő, de kedvenc ételeit, semmiből nem eszik.
1-1 kanál leves, 1 kocka répa.
Toast kenyér fele, pirítósnak.
2 hajszálvékony almaszelet.
Max. kakaót hajlandó inni, de abból sem a szokott mennyiséget. Egész nap nem élhet kakaón, meg 2 dl kubun.
Tanácstalan vagyok, nem tudom, mi lenne a jó?! Hagyjam, majd megjön az étvágya? Az erőszakosságban e téren nem hiszek, mert megtömni úgysem tudom. Próbáltam már, hogy a kis barátai körében egyen, ott csúszott le a két szeletke alma. Az imádott apja mellett sem eszik, eddig, ha az apja evett, az ölébe kérte magát és beleütötte a csőrét az ételbe. Most az apjának sem sikerül megetetnie. Se ropi, se keksz, semmi sem csúszik... :(
2 éves, 93 cm, 14-15 kg között mozog, szóval stramm kölyök, de én mégis aggódom.
Normaflore-t és B6 vitamint ajánlott még a doktornő.
Nálunk is így van egy egy hányás után, 2-3 napig csak kubun, gyümölcs lén él, meg ropin. 3-4 nap múlva már eszik rendesen!
Azért gondolj bele, te is ha hánysz, beteg vagy, enni sincs kedved, nem kívánod!
Süssetek pogácsát, hátha ahoz lenne kedve, hogy ő készíti, majd csak megenné...
Na, de jó, hogy találtatok valamit, amibe bele lehet kötni!
Ironikusnak szántam... de mindegy.
Azért köszönöm a választ.
A 3. válaszolónak is köszönöm.
Próbálkoztam pogácsával is, de nem kell neki. Hiába ette a többi gyerek, neki nem kellett. A levest is együtt készítettük, segített répát "hámozni", mégsem eszik belőle, pedig favorit, nagy kedvenc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!