Két éjjel lázas volt a gyerekem, köhög is, hurutosan. Sétálni levegőre ilyenkor nem mehetünk ki?
Nem rontasz hanem javítasz.
A légúti megbetegedések legjobb gyógymodja a sok folyadék után, ha friss levegöre viszed. A házban ha szellöztetsz akkor ha igazán friss levegöt akarsz akkor huzat lesz, és az összes por, atka elkezd mozogni mégjobban, vagy is még irritálobb a gyereknek.
Ha kiviszed és nincsen nagy szél, nincsenek minuszok akkor csak is jót tehtesz neki. Ha magas láza van akkor persze nem, de ha csillapítottad és elég jól érzi akkor beültetheted a babakocsiba is és mehttek egy nagy kört. Ha tud menni és szívesen sétál, akkor pedig mehettek sétálni. Játszóteret nem ajánlom, egyrészt a tovább fertözés miatt, masrészt a túl sok mozgás miatt.
Nekem is most voltak lázasak a lányok, de minden nap kimentem velük. Kisebbik szombaton volt lázas, amikor lement a láza és játszott bent, akkor kimentünk a kertbe, délután meg elmentünk babakocsival sétálni. Nagyobb hétfön volt lázas, neki is lement a láza és elmentünk sétálni, ö is akarta, kicsit sétáltunk, haza fele felült a testvérfellépöre. Mindegyiknek ma már semmi baja nincsen, nem folyik az orruk sem.
Szerintem meg nem szabad kivinni, bent kell lennie, pihenni!
Kint szaladgál, futkos, ami nem tesz neki jót, sőt csak megterheli a tüdejét, csak rosszabbul lesz!
Na meg ha lázas beteg, közösségbe játszótérre nem illene vinni...
Lázasan nem vinném ki, de így sem, hogy éjjel az volt és most éppen nem.
Beteg gyereknek otthon a helye.
Ha már legalább 1 napja nem lázas, akkor szoktam én vinni a gyerekeimet.
A játszótéren meg határozottan utálom a beteg gyerekeket, bár nem tudom, oda vinnéd-e vagy csak sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!