Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Viselkedés a boltban. Meghallg...

Viselkedés a boltban. Meghallgatnám a szülőket?

Figyelt kérdés

Sokszor látom, hogy a gyereket nem a bevásárló kocsi ülés részébe rakják, hanem magába a kosárba. Nem gondolnak arra, hogy oda más az ételeket teszi? A gyerek meg ott ugrál, mint egy majom a ketrecben.

A másik meg a zabáló gyerekek. Anyuka levesz egy túrórudit, kibontja és odaadja neki. Mellékes, hogy a végén kifizeti-e. Hihetetlen nagy parasztságnak tartom.

Amúgy nem érdekelne, de az én gyermekeim ezt látják, és nehezen értik meg, hogy nekik miért nem szabad.

Szülők! Miért csináljátok? Könnyebb a gyerek szájába dugni, amit akar, csak hogy elhallgasson?

2013. márc. 1. 08:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
Nekem egy lassan 2 éves fiam van,mindig csak az ülés részébe tettem,mert szerintem sem való a kosár részébe,és sosem adtam oda amit vettem neki csak ha kifizettük és kimentünk,én erre tanítottam ha hisztizik hisztizzen,bunkóságnak tartom felbontani.Egyszer fel kellett bontanom terhesen az innivalót engedélyt kértem az eladótól,mert leesett a vércukrom és szédelegtem majdnem elájultam,de ez más helyzet.
2013. márc. 1. 15:36
 82/87 anonim ***** válasza:

Most komolyan, ez tényleg ekkora probléma? Én sem engedem a sajátjaimnak, hogy fizetés előtt megegyenek bármit, de azért nem az életem központi problémája, hogy más miért hagyja. Ha a kisfiam megkérdezné, miért eszik a másik gyerek (de nem kérdezi, hiszen fel sem merül benne, hogy így is lehetne), akkor azt mondanám, hogy biztosan otthonról hozták.

Mások meg olyan dolgokat nem hagynak, amit én igen. Az én gyerekeim például dagonyázhatnak a sárban, ehetnek csokit, nézhetnek tévét. Vannak, akiknek ezek a dolgok nem férnek bele. Nekem igen. Viszont egyik sem olyan hatalmas probléma, aminek ilyen indulatokat kéne kavarnia. Szerintem.

2013. márc. 1. 16:08
 83/87 anonim ***** válasza:
27%
ÚÚÚÚR Isten! :D Jót nevettem rajtatok. Komolyan, ti így élitek ki magatokat? Gondolom piros fejjel, szívdobogással, óriási sebességgel gépeltek. :D
2013. márc. 1. 16:44
 84/87 anonim ***** válasza:

Na akkor mit csináljon az, aki két kicsi gyerekkel van. Kezem kettő, kocsinak meg csak egy ülése van. Mivel vásárolni szeretnék viszonylagos nyugalomban, amennyire ugye két kicsitől lehet, egyik megy az ülésre, másik a kocsiba. Nem csinálok belőle nagy ügyet. Aki zavar, hát zavarja, nem érdekel, csinálja mindenki úgy ahogy akarja, tudja. Az áruk különben is, így nagyobb biztonságban vannak, mintha a 3 éves hiperaktív csemetém önállóan garázdálkodna.

Arra nem gondoltál még, hogy a kocsik fogója milyen uuuundorítóan koszos? Emberek százai fogják össze, előtte ki tudja mit fogtak, mihez ért a kezük: föl, pisi, kaki...brrrrr.

Én ettől spec. jobban viszolygok, mint a kocsi belsejétől, amibe csomagolva kerül minden.

Rágcsát, innivalót viszünk otthonról külön zacsiban, úgyhogy ez nem téma.

2013. márc. 1. 17:24
 85/87 anonim ***** válasza:
48%

Nem olvastam végig,de tetszik a sok eszmefuttatás.

A kérdezőtől kérdezném,h az még nem fordult elő,h pl játszótéren evett másik gyerek csokit és Te a tiédnek nem akartál adni,m mondjuk ez vacsi előtt fél órával történt.Akkor az a szülő se neveli jól a gyermekét,mert a játszón mer csokit ZABÁLNI???????

Még annyi,h én úgy érzem,h ez is egy 'feladat' a sok nevelési 'feladat' közül,amit úgy kell megoldjunk,ahogy mi jónak látjuk.Ha ennyire jól neveltek a gyerkőceid akkor meg kell értsék,h nekik nem lehet!

2013. márc. 1. 18:09
 86/87 anonim ***** válasza:
75%

Modortalanságra vall, hogy valaki fizetés nélküli terméket eszik, iszik a boltban, megengedi, sőt erre szoktatja a gyerekeit.

Három gyermekem van,4, 10 és 13 évesek, számtalan vásárláson vagyunk túl velük, de SOHA az életben nem ültek bele a kocsi bevásárló-részébe, nem eszegettek túró rudit, kiflit az üzletben, valahogy eszükbe sem jut. Pedig mindig megkapják a kedvenc csemegéiket, de tudják, hogy előtte ki szokás fizetni, aztán majd az autóban vagy otthon lehet enni!

2013. márc. 1. 18:54
 87/87 anonim ***** válasza:
A kérdező gyerekeinek nem lehet megmagyarázni, hogy más gyereket másképp nevelnek, más gyerekeknek meg nem lehet megmagyarázni, hogy fizetésig nem zabálunk.
2013. márc. 15. 12:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!