Viselkedés a boltban. Meghallgatnám a szülőket?
Sokszor látom, hogy a gyereket nem a bevásárló kocsi ülés részébe rakják, hanem magába a kosárba. Nem gondolnak arra, hogy oda más az ételeket teszi? A gyerek meg ott ugrál, mint egy majom a ketrecben.
A másik meg a zabáló gyerekek. Anyuka levesz egy túrórudit, kibontja és odaadja neki. Mellékes, hogy a végén kifizeti-e. Hihetetlen nagy parasztságnak tartom.
Amúgy nem érdekelne, de az én gyermekeim ezt látják, és nehezen értik meg, hogy nekik miért nem szabad.
Szülők! Miért csináljátok? Könnyebb a gyerek szájába dugni, amit akar, csak hogy elhallgasson?
Azt én is utalom mikor a kosár részben ül a gyerek. Az én lányom múltkor a kubu ásványvizet ivott, és félig volt mikor kifizettem. Otthon felejtettem a vizet. Akkor ne is igyon?
Az Intersparban vásárolunk, az üzletsoron kint van fornettis, ott veszek neki pár darabot és azt eszi amíg vásárolok
Nem a kiflit csócsáló babákról van szó, hanem a már járni, beszélni tudó nagyobbakról, akik igenis zabálják a csokikat, meg a csipszeket a boltban. Amelyik gyerek már tud ugrálni a bevásárlókocsiban, az kibír egy fél órás sétát is. Nevelés kérdése.
A felnőttekről ne is beszéljünk. Láttam már, hogy felbontották a fogkrémet, és megnyalták, hogy milyen íze van! Meg a félig megivott kólákat fizetgetik.
A legtöbb rozoga bevásárlókocsi életveszélyes, nagyon sok gyerekkel borult már fel, unokatesómnak az 1 éves kisfiával borult fel egy ilyen kocsi, fejjel a kőre esett, nagyon komoly műtéten esett át. Nekem nagyon ellentmondásos a kérdező, a rosszindulat és a gyűlölködés süt róla. Gondolom ő lehet a szülők gyöngye.
A koszos bevásárlókocsikban van joga ülni a gyerekeknek, a kérdező is oda pakolja a tescos patkányok által lepisilt holmijait, úgyhogy nem kell ennyire finnyásnak lenni.
A boltban evésről meg az a véleményem, hogy amíg valamit nem fizettünk ki, addig az nem a mi tulajdonunk. Hisztivel meg pláne nem ér el semmit, szóval itt a szülőknek kell felkészültnek lenni és boltba menés előtt enni, inni, az alatt a fél óra-egy óra alatt meg következetesnek maradni és nem engedni vásárlás közben enni.
21es vagyok
Az kimaradt hogy ilyen esetben mindig megkérdezek egy bolti dolgozót , hogy lehet e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!