Viselkedés a boltban. Meghallgatnám a szülőket?
Sokszor látom, hogy a gyereket nem a bevásárló kocsi ülés részébe rakják, hanem magába a kosárba. Nem gondolnak arra, hogy oda más az ételeket teszi? A gyerek meg ott ugrál, mint egy majom a ketrecben.
A másik meg a zabáló gyerekek. Anyuka levesz egy túrórudit, kibontja és odaadja neki. Mellékes, hogy a végén kifizeti-e. Hihetetlen nagy parasztságnak tartom.
Amúgy nem érdekelne, de az én gyermekeim ezt látják, és nehezen értik meg, hogy nekik miért nem szabad.
Szülők! Miért csináljátok? Könnyebb a gyerek szájába dugni, amit akar, csak hogy elhallgasson?
Ez a téma sok emberből váltott ki érzelmeket. :)
De mindkét oldalnak van igaza, nem árt ezért kompromisszum képesnek lenni. Még sosem tudhatjuk mi mikor kerülünk a másik helyzetébe. Mindkét oldalra értem ezt!
Én felnőtt létemre egyszer ittam a hiperben egy ásványvizet 36 hetes terhesen, 40 fokban, mert kezdtem nem jól lenni!
Egyébként felnőtteknél szerintem nem elfogadható,hogy eszi a kiflit beváráslás közben. Bírja már ki kaja nélkül azt a fél órát!
Gyereknél viszont, láttam már, hogy hisztis volt és anyuka inkább adott neki enni valamit, minthogy végig üvöltse a bevásárlást. Gyerek még, lehet rossz napja, nem mindenki eminens egy éves korától kezdve. De ők kifizették a kasszánál!
Én a fiam mindig az ülőrészbe teszem, de igazából zavarni nem zavart, ha más nem. Fel sem figyelek rá! De abban azért van valami,hogy a gyerek kutyaszarba is léphetett előtte, más meg odapakolja az élelmiszert. Ha be van csomagolva, ha nem!
Huuh, ajánlok egy tesztet! Forgalmas hétvégeken,amikor sok ember jár a nagy boltokban guggoljatok le és nézzetek szét egy kis gyerek szemével!!!!! Ugye milyen ijesztő és óriás lesz minden??? Még a polcok is? Na tessék!
Amíg lehetett a kisfiam ölben volt vásárlás közben is, szégyen-nem szégyen 16 kgos súlyát már nem bírom,beteszem a kosárba, de ha kicsi lennék én se szívesen sétálnám végig a tömegben az 1 órát. A sorok sokszor átláthatatlanok az ő szemmagasságukban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!