Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Helytelen viselkedés?

Helytelen viselkedés?

Figyelt kérdés

Ti mit gondoltok az olyan anyákról aki rá szokott verni a gyerekére mert rosszat csinál?

Attól még rossz anya?

2013. jan. 27. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem
2013. jan. 27. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Hány éves a gyerek?
2013. jan. 27. 20:40
 3/7 anonim ***** válasza:
51%

Ha csak néha és felindulásból teszi akkor csak olyannak aki nem tudja az indulatait tartoztatni. ezek után meg is bánja és elgondolkodik hogy legközelebb milyen más fegyelmet használjon és ne az ütést.

Az aki rendszeresen ütögeti a kezét a gyereknek vagy a fenekét, azt olyannak hogy vissza él a hatalmával. azért csap a gyerekre mert ö erösebb és hatalmasabb. a férjére nem mer már rácsapni mert vissza kézböl kapja majd a taslit, de a gyereket lehet csapkodni mert ö az erös.

az aki meg rendszeresen ütlegeli azt tartom rossz anyának, ö nem csak a hatalmával él vissza még az erejét is bele adja, ezek általábn nem is telejsen tiszták.

én rendesen fegyelmezem a gyerekemet, söt sokszor kapom meg hogy bezzeg a te gyereked olyan jó. de nem nem az hisztis gyerek de rendesen fegyelmezem és távol áll töle az ütés bármely fajtája.

2013. jan. 27. 20:44
 4/7 A kérdező kommentje:
3 éves gyerekről van szó.nem az enyémről,hanem az egyik ismerősömtől.állandóan ütögeti a gyereket a legkisebb dolgokért is. :/
2013. jan. 27. 20:54
 5/7 anonim ***** válasza:

3-ik vagyok.

ezt több okból teszi. ahogy írtam mert vissza él a hatalmával. másrészt mert ezt látta otthon is, az ö anyja is csapkodta öket így nem ismer más fegyelmezési módszert, az ö számára ez a norma. és azért kell csapkodnia állandóan mert az ütéssel nem ér el semmit, de mivel foggalma sincs mi mást tehetne így megint üt, mert azt tudja hogy fegyelmezni kell.

Az aki mások elött is ütögeti megállás nélkül a gyerekét, az otthon még jobban eldurvul és ott rendesen meg is ruházza a gyereket.

2013. jan. 27. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Helytelen.
2013. jan. 28. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Én anyám eszköze is mindig az volt, hogy felpofozott. Na meg hogy mindenért kiabál rám. Azért is kiabál amit nem követtem el. Ennek az lett az eredménye, hogy félek tőle, nem bízom benne. És alig beszélek vele, nem is ismer..
2013. jan. 28. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!