Viselkedés a boltban. Meghallgatnám a szülőket?
Sokszor látom, hogy a gyereket nem a bevásárló kocsi ülés részébe rakják, hanem magába a kosárba. Nem gondolnak arra, hogy oda más az ételeket teszi? A gyerek meg ott ugrál, mint egy majom a ketrecben.
A másik meg a zabáló gyerekek. Anyuka levesz egy túrórudit, kibontja és odaadja neki. Mellékes, hogy a végén kifizeti-e. Hihetetlen nagy parasztságnak tartom.
Amúgy nem érdekelne, de az én gyermekeim ezt látják, és nehezen értik meg, hogy nekik miért nem szabad.
Szülők! Miért csináljátok? Könnyebb a gyerek szájába dugni, amit akar, csak hogy elhallgasson?
Sajnos nem mindig tudok magammal vinni, nyilván ez hiba, rossz szervezés, de havonta egyszer előfordul. Munka, suli után rohanok érte a bölcsibe, onna vásárolni még az esti csúcs előtt.
Persze, értem én, hogy nem kéne magamra venni, mert csak fél kiflit eszik, nagyon ritkán, ezzel csak az a gond, hogy ha épp minket látna a kérdező vagy valamelyik válaszoló, simán elkönyvelné, hogy a gyerek elkényeztetett, szabályokat semmibe vevő éhenkórász hisztizsák, én meg gyenge debil szülő vagyok. Mert nem lát, csak abban az 5 perceben, fogalma sincs mi történt aznap.
aha. akkor az más.. mert hogy eddig arról volt szó, hogy eszik. abba meg a kifli is beletartozik. édességet sose adok neki a boltban, hisz attól jól nem lakik épp ha éhes. 2 éves a nagyobb gyerekem egy ilyen bevásárlás nálunk eltart akár 3 - 4 óráig is mivel nincs kocsi és a legközelebbi tesco több mint fél órára van. gyerekem szépen ül a neki kialakított helyen, és majszol. eszébe nem jutna mást cukkolni, hisz még azt sem tudja hogy kell :) és nem azzal indítunk hogy egyből a kifli a kezébe, hanem már a vége felé. annó én is kaptam a kezembe és láss csodát nem lettem tolvaj.
amúgy én még soha észre nem vettem, hogy bárki ezzel cukkolná a másikat. nekem fel sem tűnik, hogy más gyerek épp eszik vagy nem. ha vásárolok nem azzal vagyok elfoglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!