Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az a legnagyobb hiba (vagy...

Mi az a legnagyobb hiba (vagy amit elfelejtettél a gyerekkel kapcsolatba) amit eddig elkövettél?

Figyelt kérdés

35 hetes terhes vagyok(és most jön a fejmosásás minek az ilyennek gyerek ha egyre se tud normálisan vigyzani) soha ilyen jellegű dolgo még sose történt ostorom is emiatt magam.

felöltöztettem a ygereket tetötöl talpig ilyen olyan, pulover, overál sapka sál kesztyű kabát kimegyünk a hóra eltelik 3 perc ránézek a gyerekere és eszembe jut valami bakker egy valamit nem adtam a gyerekre a csizmat. egy darab vastag zokniba jött ki a gyerek azonnal vissza be az ágyba felmelegitetettem, meleg tea, dupla zokni ugy a csizma s ujra ki az udvarra.

mindig is körltekintö voltam de most.....

2013. jan. 14. 07:58
1 2
 11/16 haramia ***** válasza:
100%
:) Nálam ez egy kicsit fordítva szokott lenni...annyira igyekszem koncentrálni h minden rendben legyen a 18 hónapos kisfiammal pl. ha megyünk valahova, hogy rendre magammal kapcsolatos dolgokat felejtek el. Tegnap zokniban indultam boltba, a liftben vettem észre. Táska,kabát, telefon - 10ből 9-szer vissza kell menni valamelyikért. :)
2013. jan. 14. 14:16
 12/16 anonim ***** válasza:
:)))))))))
2013. jan. 14. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
2 autónk van a gyereküléseket mindig pakolgatjuk attól függ épp melyikkel megyünk. Pl kivisszük a mamához hétvégére a gyerkőcöt, az egyik kocsival, és mikor érte megyünk a másikkal elmegyünk az ülések nélkül. Ez számtalanszor előfordult, jobb esetben 1-2 km után leesik a tantusz de volt, hogy duplán tettük meg a 70 km-t oda vissza. az rendszeresen előfordul, hogy a kicsire akarom adni ngay ruháit, vagy fordítva, vagy hogy a nagy szájába tuszkolom a cumit, ha a kicsi sír:))
2013. jan. 14. 22:59
 14/16 Disi ***** válasza:
100%
A múltkor elmentünk egy bevásárlóközpontba és egy idö után rámszólt a férjem hogy adjak már neki is valamit... Ugy levetkőztünk ahogy beértünk kabát, sapka, sálmindhármonknak, táska meg amit addig vettünk szatyorban mindent én cipeltem. Annyira hozzászoktam hogy ha elmegyünk ketten vásárolni nekem kell fogni mindent hogy csak felnyaláboltam ők meg bandukoltak mellettem üres kézzel...
2013. jan. 26. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Dec 24-en vittuk haza a masodik gyerekunket a korhazbol, delre ertunk haza. Este jutott eszunkbe, hogy ebed ota a nagyobbik ket evesnek nem adtunk enni es nem csereltunk rajta pelenkat :-))) (Lopkodott szaloncukrot a farol, ugyhogy ezert nem szolt, hogy ehes.)
2013. jan. 28. 12:46
 16/16 A kérdező kommentje:
XDXD
2013. jan. 29. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!