Jozsocska kérdése:
SEGÍTSÉG! Mit hihetnek? Nagyon nagy hiba?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete állatkertbe vittem az unokámat,Timikét. Sajnos vétettem egy hatalmas hibát; egy kicsi,pirosas mackóra azt mondtam,hogy panda! Kisunokám azóta csak ezt mondogatja,hogy milyen aranyos a panda..ezzel ám az a baj,hogy nem látott soha "igazi" pandát és az általam pandának nevezett macira van rákattanva. mit tehetnék? mit hitetnek rólam a szülők?2010. aug. 24. 00:42
1/4 anonim válasza:
Hány éves? Egyébként ne aggódj, semmi komoly gond nem származik majd ebből. Még egyetlen gyereknek sem lett komoly baja abból, hogy a mikulás nem létezik, és a föld nem lapos, hogy pokemon egy mesefigura, és hogy piros kutya csak a mesékben létezik. :)
2/4 anonim válasza:
Vegyél egy plüss pandamacit, vidd el a kisunokádnak és magyarázd el, hogy az állatkertben összekeverted a mosómedvével. Nem fog megharagudni rád senki. Tévedni emberi dolog.:)
3/4 anonim válasza:
Ha erre az állatkára mondtad, akkor ő tényleg egy panda, méghozzá becsületes nevén vörös panda. Mutass neki képeket a "hagyományos" nagy pandáról, és mutasd meg neki, hogy az egyik a kis panda, a másik a nagy panda, így majd megkülönbözteti őket :)
4/4 anonim válasza:
na még én is eltévesztettem, macskamedve helyett mosómedvét írtam, de erre az állatkára gondoltam én is. Ő tényleg panda. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!