Mi az a legnagyobb hiba (vagy amit elfelejtettél a gyerekkel kapcsolatba) amit eddig elkövettél?
35 hetes terhes vagyok(és most jön a fejmosásás minek az ilyennek gyerek ha egyre se tud normálisan vigyzani) soha ilyen jellegű dolgo még sose történt ostorom is emiatt magam.
felöltöztettem a ygereket tetötöl talpig ilyen olyan, pulover, overál sapka sál kesztyű kabát kimegyünk a hóra eltelik 3 perc ránézek a gyerekere és eszembe jut valami bakker egy valamit nem adtam a gyerekre a csizmat. egy darab vastag zokniba jött ki a gyerek azonnal vissza be az ágyba felmelegitetettem, meleg tea, dupla zokni ugy a csizma s ujra ki az udvarra.
mindig is körltekintö voltam de most.....
:) Ez aranyos.
Mi is indultunk már el cipő nélkül, szerencsére a kisfiam a liftnél kapcsolt, úgyhogy nem jutottunk le a hóig. Meg ültettem már alsóban a bilire, és tettem be zokniban a fürdőkádba. Ez utóbbi egyáltalán nem lenne szörnyű, de szegénykém úgy megijedt, alig tudtam megnyugtatni. Nem erre számított. :)
Egyszer úgy alakult, hogy nekem korán reggel el kellett mennem, és a férjem reggeliztette az akkor 2 éves kisfiunkat. Ő meg benyomott neki reggeli után egy mesét a számítógépen, és visszament aludni. Hallotta ugyan, hogy hívja a gyerek, de állítólag nem volt ereje felébredni. Hát ahogy kiment, azt látta, hogy a kicsi bekakilt, és elkeseredetten kente bele az anyagot a billentyűzetbe.
A férjem rendkívül undorodós, de szerintem megérdemelte. Sokkal rosszabb is történhetett volna, amíg alszik. De tanult belőle, azóta nem csinál ilyet.
:) ezek jó sztorik... :)
Velünk még nem történt ilyesmi,bár mégcsak 5 hónaposak vagyunk...ami késik nem múlik!
:D Ez legyen a legnagyobb marhaság, ami veletek történt, hidd el. :)
Mi is vittük már ki zokniban a fiam, igaz két lépés után észrevettük. :) Apuka fürdette is zokniban, és amikor csak álltam a kádnál és röhögtem, még mindig nem értette. :)
A legnagyobb hülyeség az volt, mikor ráesett valami a fejére, és nekem kellett volna arra gondolnom, hogy azt oda nem szabad tenni, mert könnyen ráeshet. Ez másfél éve történt, nem esett ugyan baja, de na, ez tényleg nagy baromság volt tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!