Más kisgyermeke is ennyire eleven?
Hat nem konnyu az tutti az enyem 3 eves es szinten ilyen akaratos volt vegig de en helyedben azert meg delutan lefektetnem ha alszik ,hanem de tedd bele a kisagyba(elso par belerakas orditas)es akkor kitudod huzni az esti lefekvest kesobb fog felkelni is reggel,mert azert nem birsz vele akkor mar furdes elott mert kivan faradva.S nem tudom meg mennyire fogja fel de nalunk a legjobban az valik be ha amikor rosszat csinal beleteszem a kisagyba s ott kell uljon egy darabig most mar addig eljutottunk ezzel a modszerrel,hogy ha neki lat a hisztinek eleg csak megkerdezem hogy mesz buntibe?
Nagyon sok turelmet kivanok,kitartast es probalj meg lazitani a kicsi miatt.
Én nem mondtam, hogy nem alszik, sőt azt írtam, hogy 3 órát alszik egyhuzamban napközben, utána nagyon cuki, felfalja az ebédet, pakolgatunk készülünk a játszóra, ott kb 2 órát vagyunk, valamikor ott is fehúz, mint ma, hogy leveszi a sapkáját a tomboló szélben, de ez még elmegy. Aztán haza jövünk és onnantól káosz, de nem mindig, csak mostanában. Lehet mert jön a szemfoga? De olyan akaratos, veri a gáztűzhely ajtót, míg wc-ek behozza az összes cipőt az előszobából, a többit meg had ne is soroljam. Más gyereke is ennyire eleven?
A másik nem szívesen bízom apján kívül senkire, aki persze 5ig dolgozik, mivel üvölt utánam, nem is tudom mi lenne vele ha kórházba kerülnék. Szóval most éli második anyás korszakát. Ha el kell mennem valahová csak surranni tudok, aztán ha észreveszi, felkutatja az egész házat, kb addig keres és nyüszög míg haza nem érek. Anyummal egész jól el szokott lenni, de csak két hetente jön pár órára, mivel vidéken lakik.Anyóst nem bírja, fél tőle, üvölt ha meglátja, meg rá soha nem bíznám.
Kedves utolsó válaszoló!
Köszi a jó kívánságokat. Ezt az ágyasat lehet kipróbálom, bár az enyém nem hiszem, hogy felfogja. Úgy bele tudja élni magát a hisztibe, hogy rossz nézni. Lent az utcán hallani, pedig a negyediken lakunk. Gondolhatod, azt hiszik ölöm a gyerekem.Múltkor is láttam ahogy felnéznek. Olyan szar érzés. De majdcsak lesz valahogy. Biztos ez egy ilyen korszak, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!