Ti mit vennétek ennyi pénzből?
Van egy gyönyörü 4,5 éves kisfiam meg egy 4,5 hónapos kislányunk!!
Ti hogy jönnétek ki 20.000ft ból??
Kérek ötleteket !Ja a pelenka még nincs benne !!
Komolyan kérdezem!!
Milyen kajákat vennétek ti??!!Köszönöm előre is
Mi is ennyiből élünk sajnos.
Hát... ezt sajna, nem lehet beosztani.
Káposztás tészta, tökfőzelék, paprikás krumpli, spenótos tészta.
Rizses hús, zöldség leves grízgombóccal, palacsinta, babgulyás, tócsni, túrós tészta, spagetti.
Napi 500 Ft-ból kéne kihozni a főtt kaját, ugyan azt ennénk ebédre és vacsira is.
Reggelire pirítós, vajas kenyér, májkrémes kenyér, párizsi, lekvár.
20.000-ből szűkösen, de ki lehet hozni a kaját, viszont pelenka nem
Fér bele!
Kérnék a védőnőtől, meg mosnám a textil pelenkát!
Már ugy értem ha mindent kifizettem ,ennyi marad.
De nagyon gondolkodom azon hogy nem fizetek semmi hitelkártyámat és akkor jóval több marad!!
Fontosabbak a gyerekek ,meg hogy mi is együnk rendesen!!
Állítólag a Gyedből ugy se vonhatnak hiteltartozást!És nincs semmi a nevemen
Csak ha nem fizeted be a hitelkártya tartozást, akkora kamatot tesznek rá, hogy soha nem fogod tudni kifizetni, csak tolod majd magad után!
Én úgy tudom a gyedből levonhatják, a gyesből nem.
Na de jöhet a végrehajtó a bejelentett lakcímedre, viszi majd a tv-t, számítógépet, amit talál...
Hát vinni semmit nem vihetnek el ,mert semmi nincs a nevemen, csak vonhatnak de Gyedből nem vonhatnak a barátnőm megérdeklődte, kéntelenek majd várni mig visszamegyek dolgozni ami nem most lesz!!
És nem érdekel!!
Fontosabb hogy a gyerekeimnek ha betegek lesznek pl megvenni a gyógyszert!!Köszi a válaszokat
Ja vagy leülöm az összeget!!Megyek a sittre!!!
Most mit hepciáskodsz?
Nehogy már a bank legyen a hibás, mert vissza kell neki fizetni a hiteledet basszus.
Oldjátok meg. Párod vállaljon plusz munkát vagy ha hazamegy, menj el takarítani heti 2-3 órát.
Spórolj, amennyire csak lehet. Ruhák turiból stb.
De azzal nincs megoldva minden, hogy itt pampogsz. Én sem állok jól, itt vagy kettő darab két évessel, 4 órás állásban, éppenséggel nem vet fel a pénz és még lakáshitelem is van, de ezért nem hibáztatok senkit és nem fújok senkire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!