Mit vennétek karácsonyra kevés pénzből 5 gyereknek?
gyerekeknek, (kis)kamaszoknak való emberi testtel kapcsolatos könyvet, amelyben megemlítik a fogamzásgátlást is, hátha ragad rájuk valami.
bocs, nem tudtam kihagyni!
Társasjátékot. Azzal mindegyik tud játszani.
A kicsiket majd a nagyok megtanitják a szabályokra.
Nem írtad, mennyi az a kevés pénz. Kb.2000,-Ft/gyerekben gondolodtam:
- Sapka-sál-kesztyű szett mutliknál kb.1700-2000 Ft és mindegyiknek gyereknek belehímezném a monogramját.
- Nem tudom hol laksz, de mostanában rengeteg szebbnél szebb könyvet 40-50,sőt több %-kal leértékelve árulnak a könyvesboltokban. Minden korosztálynak találsz. Ha ilyen nincs a közeletekben, rendelhetsz neten is, pl. bookline.hu, de mások is vannak. Ha jól emlékszem, 10e.fölött ingyen viszik házhoz. 5 gyereknél össze is jön.
- Nagylány körömlakkot, sminkkészletet, vagy illatszercsomagot (tusfürdő, testápoló, sampon) a 4 és 9 évesek mesefigurás ceruzákat vagy csilivili tollas, bojtos, gyöngyös stb. ceruzákat, tollakat, vagy mesefigurás habfürdőt + csillagos fogkrémet, kádfestő fürdőhabot, stb. a két fiú pedig esetleg ugyanígy illatszercsomagot "pasis" illatban, ébresztőórát (digitális, 990,-Ft pl. az aldiban).
Remélem, találsz közte valamit, ami megtetszik!
Én is vagy társasjátékot, vagy könyvet vennék.
Első és második: Miért probléma az, ha valakinek 5 gyereke van? Fogadjunk, hogy nektek meg max. 1. Mondjuk az is túl sok...
Közösen:társas,egy kg gipsz+festékek,mágnes,forma(hobbibolt)/megvan a házi gipszkiöntő féláron,mint a bolti,kártyajáték.
Plussz mindenkinek egy személyes apróság,a kislánynak egy uzsonnástáska,rongybaba,a meglévő babáknak ruhák(ezeket megvarhatod magad is),középsőnek könyv,kézműves dolgok stb(az én lányom ennyi idősen szülinapjára cikk-cakk ollókat kért,(egy csomagban van 10 féle)nagylánynak kozmetikum,vagy valami a hobbijához kapcsolatos.
Fiúnak könyv,vagy ha sportol valami kiegészítő ahhoz.
Szia 14/L-vagyok és van pár ötletem.
Én imádok olvasni. Ha ezzel a 16 éves lány is így van akkor az Evermore című könyvet ajánlom. Egyszerűen fantasztikus könyv : ) [link]
Vagy a kedvenc parfümöm, aminek tényleg angyon jó és tartós illata van az a Playboy pink.
Minden korosztálynak tudom ajánlani a ruhát. egy szép felső, egy jó ing, vagy valami találó kiegészítő...
A 4 éves lánynak valami aranyos plüss (esetleg a kedvenc állata)
A fiúnak?! Háát.... attol függ hogy mit szeret. Az én unokaöcsém 11 éves és imádja az akciófigurákat.. Pl Bionicle.
A 9 évesnak Hannah montana kártya: [link]
Szerintem ennek örülne, és akkor még tudsz mellé neki venni valami apróságot, mivel a kártya nem drága.
Ja a 4 évesnak van még egy ötletem. Anyukám legjobb barátnőjének a lánya 3 éves és imádja a hercegnős, barbies és Polly Pucketos dolgokat. Szerintem ennek örülne: [link]
Remélem tudtam segíteni.
De amúgy egy közös társas is jó ötlet.
Pl a Spongya bob monopoly
sponge bob monopoly
Elég drága, de ha mnd az 5 gyeekre rászámolod a 2000Ft-ot ugyan ott tartasz.
Remélem tudtam segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!