Ötletek kellenének hogy mit lehet adni karácsonyra egy 7 és egy 12 éves gyereknek. Szerintetek? Nekem semmi ötletem sincs :S
7 évesnek játék bolt. Megmondod a korát és nemét, és minden árkategóriában kaphatsz.
12 évesnek nehezebb, talán kérdezd meg mire vágyik. Lehet még játék, de lehet már könyv és ruha is.
Én 12 éves vagyok, és hát a szüleimtől közösen kapok egy digitális fényképezőgépet, amibe beleadok még egy tényleg minimális összeget.
Em., 7 évesnek, ha lány: Barbie baba, Bratz baba, Babaház, babaruhák, bababútorok, Chou-chou vagy Baby Born, vagy Baby Anabell baba.... hát nem tom... én 7 évesen ezekkel jól elszórakoztam. :D
ha fiú: akkor távirányítós autó, játékfarm, legó
A 12 évesek ilyenekkel nem szórakoznak már el, szóval ha te vagy az anyja/apja vagy nagyobb összeget költené rá, akkor, ha lány: DivatSuli PC [én nagyon szeretem],Sims 3 PC, ezüst/arany nyaklán/karkötő/gyűrű, mobiltelefon, digitális fényképezőgép, hajvasaló [ha szeretné hogy egyenes/ebb legyen a haja], hajsütővas [ha szeretné, hogy hullámosabb/göndörebb legyen a haja], Avontól vagy Oriflemtől smink, egy sztárnak a parfüme [pl. Hannah Montana, Naomi Campbell, Olsen ikrek, stb...], nintendo ds light, psp, play station [a 2-eset elég olcsón meglehet venni], nintendo wii,xbox-ezeket vaterán, teszveszen meglehet venni, akár újat, akár hasznosat, olcsóbbért.
Ha fiú: autós/kamionos PC, Lövöldözős PC, nintendo ds light, psp, play station, xbox, ezekhez játékok, dvd lejátszó - utolsó kettőt lányhoz is :)
Ha csak ismerős/rokon gyereke: könyv, film, iskolai tanszerek, bombon- ezeknek lány, fiú örül egyaránt.
Remélem segíthettem! :)
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!