Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedi ötletek kellenének...

Egyedi ötletek kellenének karácsonyra! Szüleimnek mit vegyek?

Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Àrat nem írsz.

Mi most vettünk párom szüleinek egy nagyon szép pamutszatén ágynemü garnitúrát, 100€ volt az egész. Ilyet az ember csak úgy nem vesz, és hiába van ezer tescos, egy ilyen gyönyörüben sokkal jobban alszik az ember.

Anyáméknak meg hordozható normál telefont vettünk.

2009. dec. 5. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
ha kicsit írnál róluk könnyebb lenne tanácsot adni...
2009. dec. 5. 17:54
 3/6 A kérdező kommentje:

Bocsi!

Hát nem szeretnék sokat költeni csak pér ezer forintot, így tudom h nem lesz vmi egyedi az ajándékom.

Még tini vagyok, szóval nincs sok pénzem ajándékokra, de kifogytam az egyedi saját készítésű ajándékötletekből.

Ők sztem bárminek örülnének, tavaly a saját és tesóm bekereteztetett fényképét adtam és nagyon örültek neki.

bármilyen tippeket elfogadok.

köszönöm

2009. dec. 5. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Vegyél nekik egy színházjegyet, az azért nem mindennapos ajándék. Esetleg vehetsz magadnak is, így együtt lesz a család...
2009. dec. 6. 15:55
 5/6 A kérdező kommentje:

wáó ez tök jó ötlet:)

még még várok :D

2009. dec. 6. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a mamának mézeskalács házikót csinálok, találtam receptet és videót is hozzá neten. Anyunak meg (bár elkezdődött az advent) egy koszorút gyertyával hóemberrel, amit szintén én csinálok (mini cserép, hungarocel golyó)
2009. dec. 10. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!