Mit vennétek karácsonyra kevés pénzből 5 gyereknek?
Szia.
A társasjátékot én is jó ötletnek tartom. Vehetsz egyetlen egyet, de valami minőségibbet, szórakoztatóbbat, ami minden korosztálynak megfelel, így 5-8.000 Ft-ból megajándékoztad az összes gyerkőcöt.
Én pl. az UNO kártyát is szeretem, régen mindig azzal kártyáztunk az osztálytársaimmal a szünetekben. 2.000 Ft-ért lehet kapni egy paklit. (De én 300-ért vettem tavaly egy kevésbé minőségi anyagból készült paklit. Lehet, hogy hamarabb elhasználódik, de ugyanazt nyújtja, mint a 2.000 Ft-os.)
Lehet még pl a fiúknak focilabdát, kosárlabdát, darts készletet (csak azt az egyszerűbb és veszélytelenebb fajtát), van még ez az új hóbort: fingerboard (ujjgördeszka!!!). Minden tizenegy-két éves fiú ezzel játszik mostanában. (pár száztól többezer Ft-ig lehet kapni)
A legnagyobb lánynak én is "cicomaszert" adnék (sminkkészlet, manikűrkészlet, hajformázó készlet, körömlakkok, parfüm, stb)
A legkisebbnek valamilyen egyszerűbb kirakót.
(Ilyesmit)
A 9 évesnek pedig gyöngyfűző készlet, hajcsat készlet, valami komolyabb puzzle, stb
Remélem, tudtam segíteni valamennyit!
én pl. csináltam házilag cd-t: összeválogattam zenéket. tudom, hogy nem elegáns, de egy gyereknek így is lehet örömet okozni.
vagy: vehetnél mozijegyet is, vagy olyan videót, amit akárki meg tud nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!