Ha az egyik óvónő rászáll a gyerekre, hogyan tovább? Lelki terrortól hogyan védhetem meg a gyerekem?
Sikerült kicsit lenyugodnom. Úgy döntöttem, hétfőn beszélek az óvónővel és várok picit, hogyan lesz a továbbiakban. Amennyiben marad a csesztetés, neadjisten fokozódik, felkeresem az óvoda vezetőjét és elmondom neki is a dolgokat.
Köszönöm a válaszokat!
Üzenem a "kedves kétkedőknek", hogy lám mégsem kitalálta a kérdező a problémát, így kicsit magukba nézhetnek, hogy idejöttek kötözködni.
Kedves Kérdező! Remélhetőleg beszélt a másik óvónő a "problémással", elképzelhető, hogy ő is látta, amit te és tudta, hogy ez nem jó és a kisfiúra ez nem lesz jó hatással. Én úgy gondolom azért mondhatta, hogy ne szólj a másik óvónőnek erről, mert az másképp veszi ki magát, ha a kollégája (ő) állítja le, mintha anyuka szól, még ha kedvesen is. Ha olyan, akkor azon akár meg is sértődhetett volna és még jobban rászáll a gyerekre, ezt pedig senki nem akarja. Most figyeld tovább, bízunk benne, hogy tényleg leszáll róla és normális óvónő módjára kezeli a helyzetet. Sok sikert Nektek!
Kedves Utolsó Válaszoló! Köszönjük szépen!!! :):):)
Már átrágtam a dolgot és pont arra jutottam, amit írtál. Hogy a kedves óvónéni teljes mértékben mellettünk van és tudja, mi a gondom (a kisfiamé is) a másikkal. Ezért is mondta,h. én inkább ne szóljak, mert ő elrendezi. (Ma teljesen boldogan jöttünk haza az oviból ráadásul!)
Egy rugóra jár az agyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!