Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az óvónő rámvágta az ajtót,...

Az óvónő rámvágta az ajtót, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Járunk külön fejlesztő tornára a kislányommal. Hétfő szerdán, de igy csak 10 érünk be az oviba. Szülői volt szeptemberben, volt róla szó hogy alapítványi torna lesz 4000 forintért, havonta. Sokáig nem volt belőle semmi, ám végre elindult. Pont olyan időben, hogy épp át tudunk érni. Nagyon örültem neki mert jó lenne a kislányomnak.

Befizettem a pénzt, volt egy alkalom tegnap, erre közölték az ovónők, hogy Ők átették az időpontot mert ezért azért nem jó. A lényeg hogy így nem tudunk járni mert az utolsó 15 percre érnénk ide. Megkérdeztem nem lehet e más időpontra rakni a tornát, mert jó lenne ha a lányom járna. (Eddig Ők nyomták a tornát, hogy vigyem)

Hát hogy Ők nem alkalmazkodnak, meg igy meg úgy. Mondom oké, akkor kérem vissza pénzt.

Jójó. Ez volt délelőtt. ADélután jött a karakteresebb ovónő, és megkérdezte hogy miért támadok. Én nem érzem támadásnak és kértem hogy akkor adja vissza a pénzt, mert szükségem van rá meg egyébként is. Erre közölt hogy nem adja vissza mert már le lett adva, búcsúzzak el a pénztől, vagy ha nagyon akarom akkor madj holnap reggel beszéljek az ovódavezetővel mert Ő intézi.

Majd közölte hogy neki édesmindegy az én gyerekem hova jár, és szólni fog az ovodavezetőnek hogy nem fog pénzekkel foglalkozni és nem akar velem beszélni és rámvágta az ajtót.

Mi tegyek?

Nem ez volt az első ilyen húzásuk...nem tudom, mit gondolnak magukról....

ez is az én kérdésem volt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

Igazából elvinném innen a gyereket mert még egy darabig ide kéne járni és én igy nem akarok ide jönni, hogy igy vielkednek az emberrel.

De a lányom szereti az ovit..nem tudom mit tegyek.

Ez az a típusó ovónő akit ha nem nyalsz körbe rád se szar. Nem tudom mit ronthattam el, én nem vagyok mézes mázos típus, de soha nem bántotam, mindig mindeben teljesítettem a kérést, ha egyedül volt hazahoztam a gyereket, mert fáradt stb.

csoportpénz, ovónőknek karácsonyi pénz, erre adni, arra adni...és akkor ha nem járok valamire azt is fizessem????

2012. nov. 13. 18:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Ez szemét húzás az ovónők részéről, ha nem jár a gyerek, akkor mire fizess? Miért ne tudnák visszaadni a pénzt? Szemét banda, már az ollós kérdésen is kiakadtam, de ez mindennek a teteje!
2012. nov. 13. 18:18
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Írásbeli panasz az óvodavezetőnek, legalább a pénzt adják vissza
2012. nov. 13. 18:30
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Így van írj panaszt az óvodavezetőnek, ha ő is így viselkedik, keresd az önkormányzatot, vissza kell adniuk. Nálunk aki nem jön valahova KÖTELESEK vagyunk visszaadni, még ha csak 100ft is, ne hagy hogy benyelje. Max ha egyszer voltatok, vonják le az 1 alkalom árát! Ha hagyni fogod magad tudni fogja a pedagógus hogy többször is megcsinálhatja. Üdv, egy óvónő :)
2012. nov. 13. 18:39
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
gondolom rendőrségre mennék lopás ügyében
2012. nov. 13. 19:14
 5/15 anonim ***** válasza:
26%
Elofordulhat am az is, hogy a befizetendo osszeg ugy lett kikalkulalva, hogy az osszes gyerek jar. Igy annyira nem egyszeru az adjak vissza hozzaallas, mert akkor azt a penzt a tobbi szulonek kell kipotolni. Lehet hogy fejenkent ez csak teszem azt 50-100 forint lenne, de az is eleg hulyen jonne ki, mindnek megmagyarazni, hogy bocs, Katika nem jar, ezert ennyivel tobbet kell fizetni. Az, hogy az idopont nektek nem megfelelo, nem az ovoda hibaja, 1 gyereknek egyszerubb alkalmazkodni, mint teszem azt 20nak.
2012. nov. 13. 19:21
 6/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: gyerekeknként van számolva az meg a maásik hogy Ők ragaszkodtak a nevelési tanácsadó féle TSMT tornához. Na most azért jelentkeztem a tornára mert nem ütötte a kettő egymást, de mihelyst egy alkalom letelt változtatnak az időponton, ez akárhonnan nézem nem fer.

Ez nehogy már az én hibám legyen!

Értem én hogy nem igazodnak a gyerekhez, de miért dobnék ki ennyi pénzt? Arról nem beszélve hogy egyedül élek és minden fillér számít!

2012. nov. 13. 19:29
 7/15 anonim ***** válasza:
24%
Nade nem gondolod komolyan, hogy egy gyerek miatt majd megvaltoztatjak az idopontot? Visszafizetni nem valoszinu hogy fogjak, mert valoszinu, hogy mar kifizettek a szakembernek aki jarni fog. Utolag eleg furan jonne ki, ha minden szulotol kernenek meg x forintot. Sajnos igy jartal. Probalj meg a masik helyen masik idopontot kerni. Egyebkent nem javaslom az osszeveszest, mert a gyerek sinyli meg.
2012. nov. 13. 19:42
 8/15 A kérdező kommentje:

elég érdekes nézőpontod van, na de sebaj, majd ha te buksz ennyit és ilyen módon akkor majd Te is "igy jártál"...

Kibicnek semmi se drága ugye kedves?

És nem addig megyek amig a pénzt meg nem kapom, ilyen nincs hogy nem fizetik vissza.

Az ovónők is pontosan tudták hogy mikor járunk tornára, de azért szépen elfogadták a pénzt és utána változtatnak...

Ez nem gusztustalan ugye???

2012. nov. 13. 20:07
 9/15 anonim ***** válasza:
10%
Miert vagy ilyen agresszív? Hat hajrá, próbáld meg, hátha vissza kapod. De meg mindig nem értem miért gondolod, hogy 1 gyerekhez kellene alkalmazkodni a többinek es a tornát tartoznak is. Na nem baj. Sok sikert a pénz visszaszerzesehez.
2012. nov. 13. 20:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de már leirtam hogy nem várom el hogy alkalmazkodjanak a gyerekhez! Ennyire nem vagyok hülye! Nyilván nem fog 23 az én lányomhoz alkalmazkodni, itt a pénz a bosszantó.
2012. nov. 13. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!