Az óvónő rámvágta az ajtót, mit tegyek?
Sziasztok!
Járunk külön fejlesztő tornára a kislányommal. Hétfő szerdán, de igy csak 10 érünk be az oviba. Szülői volt szeptemberben, volt róla szó hogy alapítványi torna lesz 4000 forintért, havonta. Sokáig nem volt belőle semmi, ám végre elindult. Pont olyan időben, hogy épp át tudunk érni. Nagyon örültem neki mert jó lenne a kislányomnak.
Befizettem a pénzt, volt egy alkalom tegnap, erre közölték az ovónők, hogy Ők átették az időpontot mert ezért azért nem jó. A lényeg hogy így nem tudunk járni mert az utolsó 15 percre érnénk ide. Megkérdeztem nem lehet e más időpontra rakni a tornát, mert jó lenne ha a lányom járna. (Eddig Ők nyomták a tornát, hogy vigyem)
Hát hogy Ők nem alkalmazkodnak, meg igy meg úgy. Mondom oké, akkor kérem vissza pénzt.
Jójó. Ez volt délelőtt. ADélután jött a karakteresebb ovónő, és megkérdezte hogy miért támadok. Én nem érzem támadásnak és kértem hogy akkor adja vissza a pénzt, mert szükségem van rá meg egyébként is. Erre közölt hogy nem adja vissza mert már le lett adva, búcsúzzak el a pénztől, vagy ha nagyon akarom akkor madj holnap reggel beszéljek az ovódavezetővel mert Ő intézi.
Majd közölte hogy neki édesmindegy az én gyerekem hova jár, és szólni fog az ovodavezetőnek hogy nem fog pénzekkel foglalkozni és nem akar velem beszélni és rámvágta az ajtót.
Mi tegyek?
Nem ez volt az első ilyen húzásuk...nem tudom, mit gondolnak magukról....
ez is az én kérdésem volt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Igazából elvinném innen a gyereket mert még egy darabig ide kéne járni és én igy nem akarok ide jönni, hogy igy vielkednek az emberrel.
De a lányom szereti az ovit..nem tudom mit tegyek.
Ez az a típusó ovónő akit ha nem nyalsz körbe rád se szar. Nem tudom mit ronthattam el, én nem vagyok mézes mázos típus, de soha nem bántotam, mindig mindeben teljesítettem a kérést, ha egyedül volt hazahoztam a gyereket, mert fáradt stb.
csoportpénz, ovónőknek karácsonyi pénz, erre adni, arra adni...és akkor ha nem járok valamire azt is fizessem????
Utolsó: gyerekeknként van számolva az meg a maásik hogy Ők ragaszkodtak a nevelési tanácsadó féle TSMT tornához. Na most azért jelentkeztem a tornára mert nem ütötte a kettő egymást, de mihelyst egy alkalom letelt változtatnak az időponton, ez akárhonnan nézem nem fer.
Ez nehogy már az én hibám legyen!
Értem én hogy nem igazodnak a gyerekhez, de miért dobnék ki ennyi pénzt? Arról nem beszélve hogy egyedül élek és minden fillér számít!
elég érdekes nézőpontod van, na de sebaj, majd ha te buksz ennyit és ilyen módon akkor majd Te is "igy jártál"...
Kibicnek semmi se drága ugye kedves?
És nem addig megyek amig a pénzt meg nem kapom, ilyen nincs hogy nem fizetik vissza.
Az ovónők is pontosan tudták hogy mikor járunk tornára, de azért szépen elfogadták a pénzt és utána változtatnak...
Ez nem gusztustalan ugye???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!