Milyen játékokat tegyek az óvodai testnevelés tervezetembe?
A kérdés elsősorban óvodapedagógusoknak szól, de akinek van egy-két jó ötlete, azt is szívesen várom.
A tervezetem témája: Utánzó járások, futások + egyéni versengés kiscsoportosoknak. Néhány ötletem már van,de jól jönne egy kis segítség!
Tudnátok írni néhány gyakorlatot, játékot?
óóóó ha én újra kisgyerek lennék annyira jó lenne ha tesiórán óriás labdákon lehetne hemperegni
tudom nem illik a témádba de nagyon szeretnék a gyerekek
bár én bölcsiben vagyok, de a kicsik is imádnak tornázni, bár nálunk nem olyan komoly....:)
nálunk nagyon szeretik, a tűz, víz, repülő játékot, illetve, ha utánozunk különböző dolgokat, pl. fák vagyunk, felnyújtott kézzel jobbra-balra dőlünk, óriások vagyunk lábujjhegyen járunk, törpék vagyunk, leguggolunk. Vannak nagy gumilabdáink, azon is szoktak játszani.
Van egy nagyon jó könyv ehhez, ajánlom neked.
Gaál Sándorné (szerk.)(2010): Mozgásfejlődés és fejlesztés az óvodában. Szarvaspress Nyomda, Szarvas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!