A három éves kislányom, elmondta otthon, hogy az óvónő a kézére csapott. Mit tennétek?
teljesen egyet értek az elsővel.ráadásul nem is biztos,hogy igaz.
Keresztfiamtól megkérdezte az óvónő,hogy hogy szokták megbüntetni,ha rosszalkodik.közölte,hogy sarokba állítják.gondoltam kipróbálom,hogy az én fiam mit mond.hát majd hanyatt estem,közölte,hogy anya meg szokta verni,és még mutatta is a kis kezeivel,hogy hogy ütöm.amúgy meg nem ütjük soha,nagyon ritkán kap a fenekére vagy kezére,három év alatt talán ötször.a szobájába kell bemennie,amíg lehiggad.
ezt csak azért írtam le,hogy lásd,hogy nem minden igaz,amit egy három éves mond
Azt is kérdezd meg,hogy ugyan miért csapott a kezére???Nyilván nem hobbiból.
Ez azért még nem meríti ki a gyermekbántalmazás fogalmát.Ha legközelebb találkozol az óvónénivel,kérdezz rá,hogy van-e vmi probléma a gyerkőccel,ha igen mi az,stb. Kb. ennyit tennék és elbeszélgetnék a gyermekemmel,hogy ami az,amit nem szabad (amiért kapta,ha kapta egyáltalán).
Én beszélnék az óvonővel, hogy mi történt, és megmondanám, hogy mivel én nem ütök a kezére legyen szíves, és ő se tegye.
Nem tartom elfogadhatónak, hogy bármilyen testi fenyítés történjen az oviban. Ha olyan "rettenetes" dolgot követett el, akkor hívjanak be, és beszéljük meg a problémát.
Azt is jó lenne tudni, hogy miért.
Leírod? Azután válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!