Ha az egyik óvónő rászáll a gyerekre, hogyan tovább? Lelki terrortól hogyan védhetem meg a gyerekem?
Ez nem pletyka, ha az lenne, le sem írnám. A vele együtt dolgozó óvónőktől tudom, ők pedig csak tudják, nem?!
Nyílt napon láttam,h. ott guggol mellette és folyamatosan mondogatja neki. Na így nekem is elmenne az étvágyam...
Ha ennyire nem szivleli a fiad az óvónőt, akkor mielőbb keress másik ovit, ez nem olyan probléma, ami megbeszéléssel rendezhető.
Vagy esetleg ovin belül másik csoport, bár ettől még pl. helyettesitéskor, összevont vagy ügyeleti csoportnál összekerülhetnek ismét.
12-eske! Hallottál már arról, hogy türelem???? Egy óvónőnek türelmesnek (is) kell lennie. És ha már akkora szakértő, akkor azt nem engedheti meg magának, hogy cseszteti a lassú gyereket állandóan. Hát akkor hogy tanult ez az óvónő pedagógiát? Gondolkodj, mielőtt butaságokat írsz! Az én lányom is lassú, mégis türelmesek vele az óvónők, noszogatják ugyan, de türelemmel. És a gyerek szereti is őket. Szóval azért mert valaki lassú, nem kell ám csesztetni, lehet azt másképp is csinálni. Te is nagyon türelmes lehetsz, ha rögtön így állsz a dolgokhoz....
Kedves Kérdező! Más lehetőség sajnos nincs, minthogy beszélsz az óvónővel. Muszáj felvállalni, hogy esetleg utána még jobban fog piszkálni. Akkor még lehet az óvodavezetővel is beszélni, ha ez sem használ, akkor én is az óvoda váltást javaslom, mert a kisfiad rossz érzéssel fog járni oviba, attól meg nincs rosszabb. Most az a legfontosabb, hogy kiállj mellette. Persze nyilván kedvesen kell előadni, jól rágd át, mielőtt bármit is mondasz. Tudom, nem túl szép valakit lekenyerezni, de a beszélgetés előtt és után is maradj vele kedves, vigyél be újságot, papírokat stb. Mindegy amit tudsz. Tartsd számon a névnapját stb. Ha mindezekre nem változik, akkor muszáj másképp lépni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!