Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Felháborító! 500 Ft-os fénykép...

Felháborító! 500 Ft-os fénykép/darabár az oviban? Ez normális manapság? Van aki ezt meg tudja fizetni?

Figyelt kérdés

Barátnőm mesélte, hogy náluk az oviban ennyiért készítik a majdhogynem "kötelező" képeket és még a negatívot sem adják oda, hogy utána lehessen rendelni.

Kislányomnak jövő héten lesz a fényképezés, még nem tudom, hogy mennyibe fog kerülni egy kép, de ha ilyen áron lesz, akkor tuti nem rendelek, majd készítünk itthon.

Csak annyit, hogy egy átlagos előhívás 20 Ft/kép (10x13-as méretben).

Nálatok mennyiért készítik?

#fotó #ár #ovis fénykép
2012. nov. 23. 20:55
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Uram!

A hímsoviniszta bunkó meg mindig az marad ha fotós ha nem. Ez tisztán látszik. Talán elég lenne 300 Ft is a képekért, ha nem kellene megvennie a mikropénisze ellensúlyozására a legújabb telefont meg autót, hogy járhasson a gagyi képeit eladni. Hát ez tényleg kellemetlen lehet.

2012. nov. 28. 21:25
 52/54 A kérdező kommentje:

Na de Hölgyeim és Uraim, csillapodjanak kérem!

Túl vagyunk a fotózáson, alaposan kikérdeztem a gondozónőt, hogy mire számíthatok.

Árakat nem tudott mondani, mert millió variáció lesz, ki lesz függesztve az öltözőbe minden.

Az indexképeket fogjuk megkapni, külön keret mintákkal, kérhetünk majd rá keretet, ha tetszik valamelyik, de nem kötelező.

A gondozónők berendeztek egy sarkot, állítottak karácsonyfát, hintalóra ültették a gyerekeket, álltak, ki hogy szeretett volna. Több beállításban is készült róluk kép. A végén kaptak matricát.

Készítettek több csoportképet is, a gondozónők felvették az egyen pólójukat. Kitettek magukért:)))

Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény, majd megírom.

Mindenkinek köszönöm a válaszát, nem gondoltam volna, hogy ilyen "sikere" lesz a kérdésemnek!

2012. nov. 29. 13:01
 53/54 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem csak egy kérdésem lenne a témával kapcsoltban...

Nálatok mennyi idő amíg kézhez kapjátok a képeket?

Az ovinkban október 18-án volt a fotózás,3 hét múlva hozták a megrendelőt az index képekkel,november 15-ig kellett leadni,de képet még én nem láttam:(!

2012. nov. 30. 08:46
 54/54 anonim válasza:

Nálunk is volt a bölcsiben fényképezés.

Nem mondták előre hogy lesz, ezért a kedvenc kinyúlt pulóverében volt.

400ft/db áron 4-et csináltak.Ha mind a 4-et megveszem kapok egy posztert.is.

Nem kértem csak 2 db-ot.

Mondtam a gondinéninek ne haragudjon de nem jók a képek.

Van otthon 1500 db kép a gyerekről,ezeket is csak azért veszem meg mert kisautó volt az arcára festve.

2013. júl. 18. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!