Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Itt a karácsony mit és hogyan...

Itt a karácsony mit és hogyan adjak a gyermekeimnek mikor még szinte a számlákat is alig futja? Teljesen el vagyok keseredve és szégyenlem magam .

Figyelt kérdés
vidéken élünk egy kis parasztházban kaja még csak csak alakul meg a számlák a fűtés de ajándékokra már nem is merünk gondolni férjem kőműves segéd. dolgozik szinte mindig de éhbérért.én mikor Pesten éltünk postán dolgoztam most sajnos itt vidéken nem találok munkát pedig már már ott tartok hogy nyelvvizsgával wc.t is takarítanék,messze meg nem tudok eljutni dolgozni sok a bérlet. már már ugy el keseredtem hogy erőm sincs csinálni a dolgokat van egy 10 éves fiam és egy 3 éves lányom mit tudjak nekik adni még a lány el is megy de fiú már igényei lennének szép ruhák cipők dicsekedni hogy neki is vannak játékai könyvei stb ..de szegénykém már lassan 2 éve nem kap uj ruhát nem könnyeket akarok én itt fakasztani mert nem éhezünk annyi még jut hogy hogy az asztalra legyen..de elkeserítő hogy az országban pár év alatt igy lecsússzon egy család hogy egy kis apróság is gond legyen
2012. nov. 17. 13:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Sok hasznosat nem tudok írni,de még nekem is annyira jól esik a támogató szavatok!!!Köszönöm!!!

És örülök,h végre nem csak az acsarkodást látom itt...

2012. nov. 17. 17:14
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne szégyelld magad!!!

Kérlek írj Nekem is privit, segítek szívesen! Nincs mit szégyellned! Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor nincsenek kilátások...

És a közeli ünnepek a családról, összetartásról. és a gyermekek boldog pillantásáról szólnak!

Üzenj légyszíves! :)

2012. nov. 17. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!