Itt a karácsony mit és hogyan adjak a gyermekeimnek mikor még szinte a számlákat is alig futja? Teljesen el vagyok keseredve és szégyenlem magam .
fintor zsófia ezt a csodás gondolatmenetet egy 10 éves nem fogadja el. Látja a társait, hogy azok valószínűleg kapnak, nem tudja úgy gondolni egy ennyi idős gyerek, hogy de jó, hogy együtt a család.
Nekem hasonló gyerekkorom volt, mindig vágytam volna én is játékokra, divatos cuccokra. Nálunk is együtt volt a család, nem éheztünk, anyu otthon volt, ennek ellenére egy önző, folyton pénzéhes ember lettem. Pénzügyi diplomát szereztem, és a mai napig sajnos nagyon fontos számomra a pénz is. Mivel nem kaptam márkás ruhákat, így felnőttkoromba, amikor már jól keresetem költöttem ezekre, bepótoltam. Lehet, hogy más gyerek-másként éli ezt meg, én tudom, hogy nekem nagyon rossz volt, hogy nem játékot kaptam, hanem pl. egy asztali lámpát, mert az kellett, arra volt csak pénz.
Esetleg vegyél fel 10-20 e ft-os hitelt, akár folyószámlahitelt, amit apránként visszafizetsz.
Nem a legjobb ötlet, de ha más nincs, én ezt csinálnám. Persze a hitelkamatot figyelném, nehogy túl nagy legyen.
Vagy kérj kölcsön rokonoktól 1-2 hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!