Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Karácsonyi ajándékötletek egy...

Karácsonyi ajándékötletek egy 3 és fél évesnek, és egy 10 hónaposnak?

Figyelt kérdés

Ti mit vesztek a gyerekeknek? Van nekem is egy két ötletem de várom a tiéteket is.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2012. nov. 6. 13:30
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

Az én ötleteim eddig:

- zhu zhu pets hörcsök kezdő szett + még hozzá legalább egy tartozék

- mini szupermarket vagy piactér (jateknet.hu-n jók vannak)

- fisher price tanuló távirányító

Azt nem írtam hogy a 3,5 éves kislány, a a 10 pedig kisfiú! :)

2012. nov. 6. 13:37
 2/16 anonim ***** válasza:
53%

Most lehet, hogy nem leszek népszerű, de én így gondolom, előre is bocsi.

Már most jönnek ezek a kérdések, hogy mit vegyek a gyerekemnek Télapóra, Karácsonyra...

Te gyereked te ismered. Azt sem tudjuk, hogy milyen neműek, milyen játékai vannak, mivel szeretnek játszani, mi érdekli őket stb. Szerintem egy 10 hónapos túl sok mindent nem ért ezekből az ünnepekből, úgyhogy én egy valamit vennék, hogy ő is tudjon azzal játszani, hogy kibontja a kis ajándékát. Könyörgöm, ne erről szóljanak már ezek az ünnepek, hogy mennyit költünk ilyenkor tök felesleges dolgokra. Én a gyerekkoromból arra emlékszem vissza, hogy milyen illatok voltak, hogy díszítettük a fát, amikor megérkezett a Jézuska megszólalt a híres csengő, nem pedig, hogy miket kaptam. Sok gyerek azt sem tudja, hogy mi az a Karácsony, csak annyit tud belőle, hogy olyankor kaphat jó ajándékokat, biztos, hogy erre kell nevelni őket?

2012. nov. 6. 13:39
 3/16 A kérdező kommentje:

Na akkor kezdődik!

Igen én ismerem a gyermekeim, ezért nem azt kérdem hogy mondjátok meg mit vegyek, hanem ötleteket.

A kicsi nem érti az biztos, de eddig olyan játékokat írtam amivel mind a ketten tudnak játszani!

A lányom tudja a mi a karácsony lényege, járunk templomba tehát ezt a részét is ismeri.És mindig mesélünk neki róla!

Tényleg nem csak az ajándékokról, de jó látni amikor örül neki. Könyveket is szokott kapni azokat is nagyon szereti és a kifestőket is!

Nem foglak lepontozni, de ezúton kérek mindenkit hogy csak az válaszoljon aki ajándék ötleteket tud adni. Köszi.

2012. nov. 6. 13:45
 4/16 anonim ***** válasza:
11%

egyet értek az elsövel.

Hogy a kukában nem tudsz kitalálni a kölykeidnek megfelelö ajándékot.

a nagyobbik lányom 2 éves és kb 10 ajándékot tudnék most ebben a pillanatban venni neki, amit szeretne biztosan, és neki való. a kisebbik 6 hós lesz karácsonykor de már neki is van ötlete, mert a nagy nem volt elárasztva minden játékkal.

2012. nov. 6. 13:46
 5/16 A kérdező kommentje:

Jaaajjjjj neeeee már. Ez komoly.... most ez lesz!

Írtam már 3 féle játékot és csak ÖTLETEK VÁROK. Hátha lesz köztük olyan ami tetszene a lányomnak is vagy a kisfiamnak.

Eddig szinte mindig válaszoltam én is hasonló kérdésekre, ajándékokkal kapcsolatban, és volt aki jó ötletnek találta az enyémet és volt hogy én találtam jó ötletnek az övét. Nem értem mi ebben a rossz. És mért kell egyből ilyen válaszokat írni.

2012. nov. 6. 13:51
 6/16 anonim ***** válasza:
23%
Kb. 20 000 ft értékben írtál ajándékot, ha most ilyeneket veszel, mi lesz 6 évesen. Teljesen felesleges.
2012. nov. 6. 13:53
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Lányom poni mániás, így én ezekben gondolkodom

My little pony vonat

Sellő palota sellő ponykkal

Aqabeads

Minap láttam a tescoban Polly pocket hamipipőkèt, arany hajat, Csipkerózsikát....

Van mèg 3 házikó amit vadászok, mert még nincs meg a ponyknak.

Néztem én is ezt a zhuzhu hörcsögöt, igazából ahoz hogy egy pályát ki tudj rakni kell 3-4 szett, ami 15-20 ezer

1 szettel semmire sem megy a gyerek.

2012. nov. 6. 13:54
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, én használtan veszem a játékokat mikulásra, karácsonyra, teszveszen, vaterán.
2012. nov. 6. 13:56
 9/16 A kérdező kommentje:

Közösen vesszük őket a családdal. Amúgy a távirányító 3700-3800 ft, a piactér 10000-20000-ig, a hörcsög pedig kb. 6000 ft + 3000 kiegészítő

Nem kapják meg az összeset

2012. nov. 6. 13:56
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó válaszoló én is nézegetem vaterán és tesz-veszen, persze ha ott találok ott fogom meg venni.

Tényleg köszi, hogy te legalább ötletek írtál!!!

2012. nov. 6. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!