Karácsonyi ajándékötletek egy 3 és fél évesnek, és egy 10 hónaposnak?
Ti mit vesztek a gyerekeknek? Van nekem is egy két ötletem de várom a tiéteket is.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem fiam van, aki 3 éves múlt.
Ő playdoh reggeliző gyurmaszettet fog kapni, az tuti (már meg is van).
Én játékkonyhán gondolkodtam, de szerintem ezt hanyagoljuk. Mostanában inkább a piacos dolog érdekli (rajzoltam papírra gyümölcsöket, zöldségeket, van rulett játékunk, abból kiszedtük a zsetonokat, papírdobozból csináltam neki "pénztárgépet", ő az eladó, mi meg a vásárlók, nagyon élvezi).
A rokonoktól szerintem autópályát, vagy garázsszettet fogunk kérni (rengetek autója van).
Az apja szintetizátort is nézett neki, azt a játékot, amihez van kis szék, meg mikrofon (barátjának van, mindig rohan játszani vele, ha ott vagyunk), hát nem tudom.
Kifestőt biztos fog kapni, de szerintem azt a Mikulás hozza majd.
Ja, ő a Tűzoltó Sam-et emlegeti, meg most reklámozzák a minimaxon a Charlie mackót, azt is mondja, hogy szeretné.
Egyenlőre ennyi van a fejemben, de addig még van idő, majd meglátjuk, hogy addig mennyit változik az óhaja :).
Köszi a választ!
A gyurmaszett jó ötlet, a lányom szülinapjára kapott tőlünk tortakészítő szettet. És nagyon szereti.:)
A gyerekeim imádják Bogyó és Babócát és napokban láttam ilyen társasjátékot. Azt hiszem a játék lényege a ki nevet a végén játékon alapul, tehát egyszerű, ha a gyerkőc tud már számolgatni, jó móka lehet. Én a 4,5 éves lányomnak veszem.
Tavaly a kicsi 11 hónapos volt karácsonykor, tanuló focilabdát kapott
Szerintem a hörcsögös tök jó ajándék, mert később lehet bővíteni, gyűjtögetni hozzá. Nálunk a Little Pet Shop ilyen, azt gyűjtögeti a lányom 3 éves kor óta, már csomó figurája és házikója van, és mindig örül neki.
Van társasjáték már ennyi idősnek, a lányom most múlt 3 és nagyon élvezi. 4 játék van egyben, sajnos a címét nem tudom. A lényege mindegyiknek nagyjából ugyanaz, színes kockával kell dobni és arra a színre lépni, amit dobott.
Jó ötlet még szerintem a mágneses rajztábla is, az egyik felére rajzolni lehet a másikra mágneses betüket rendezgetni.
Gyöngyfűző is lekötheti a hideg hónapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!