Üveges bébiétel-17 hónaposnak? Bővebben lent.
A tanácsotokat/véleményeteket szeretném kérni.
Szerintetek "gáz", hogyha a 17 hónapos fiam néha (max. két hetente 1-2 alkalom) üveges bébikaját kap ebédre?
Elég válogatós, csak azt eszi meg, amit én főzök, sajnos azok közül se mindet. Így ha elutazunk, vagy elmegyünk valahova vinnem kell üveges bébipapit, mert különben nem eszik ebédet... Persze, ha megoldható(ha rokonokhoz megyünk) viszek a saját főztömből. De ugyebár nem mindenhol kaphatom elő a "hazait".
Nem tudom hogy mennyire gáz, de én már most sem adok neki bébikaját, mert nem eszi meg. Helyette aventes tetős poharakba viszek neki ennivalót az előző napi ebédünkből, vagy délelőtt főzök neki egy kicsit adagot, ha nem maradt tegnapról.
Hol nem kaphatod elő a hazait? Most hirtelen nem tudok ilyen helyet mondani. Szerintem még egy étteremben is simán előveheted és odaadhatod neki, ha mást úgysem enne meg.
3,5 éves és 11 hónapos kisfiú anyukája
Köszönöm a válaszokat.
Kedves Első, nem minden nap kapja azt, csak egy hónapban kb. 2-3 alkalommal, ha elmegyünk valahova egész napra, vagy több napra.
220 grammosat szokott enni, utána kap gyümölcsöt is
Egyáltalán nem gáz, kinek mi köze hozzá?
Gyereke válogatja....a lányom nagyon rossz evő volt, hiába pepecseltem neki finomságokat, alig kóstolt bele. Viszont bébiételből volt 3-4 fajta, amiket kifejezetten szeretett, azokat megette. Így ő még 2,5 évesen is kapott ilyet, nem azért mert lusta voltam neki főzni, hanem azért, mert azt legalább megette.
Ellenben a fiam jó, ha összesen három kanálnyit megevett bébiételből, nem szerette az állagát, nagyon hamar a falatkás, kézzel csippentős ételeket kérte, így neki egy-két próbálkozás után egyáltalán nem vettem bébiételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!