15 hónapos kislánynak elég tápláló a 8 vagy 11 hónaposnak való pl. Kecskeméti bébiétel?
Szerintem, ha nem kér többet, akkor elég tápláló neki. Az én kislányom 13 hónapos és sokszor kap 4 hónaposnak való bébikaját . Van 8 foga, de rágni csak a kiflit és a banánt szereti, mást nem eszik meg ha darabos. Szerintem nagyon gyerek függő, hogy mikor akar darabosat enni.
Azt adjál neki enni, amit szívesen megeszik, nem kell csak azért erőltetni a darabosat, mert mások azt mondják hogy "jaj, ilyenkor már az én gyerekem már régen darabosat evett".
A korosztályos besorolások nem a tápanyagszint miatt vannak, hanem hogy csak olyan összetevők vannak benne, amit az adott korú baba már kaphat. A 11 hónapos és junior menük meg csak abban térnek el, hogy darabosabbak.
Nyugodtan adhatod ezeket a kislányodnak.
De abban igaza van az első válaszolónak, hogy ennyi idősen már simán ehetné a felnőtt menüt. És néha, amikor nagyon erősen fűszeres, vagy megterhelő a felnőttek étele, akkor kaphat helyette külön babakaját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!