Melyik a legjobb minőségű bébiétel?
A Hipp és a Holle a legjobb szerintem.
Egy babának egyáltalán nem kunszt főzni, nem is nvezném annak, megpárolsz pár zöldséget minden nélkül, leturmixolod és ennyi! A gyümölcsöket még ennél is könnyebb. Szerintem előbb-utóbb mindenképpen meg kell tanulnod főzni, örökké nem ehet bébiételt. Ez a legjobb alkalom arra, hogy elkezdj ismerkedni a főzéssel. Sok sikert!
Én az Univert szerettem a legjobban. Főztem is a lányomnak, meg néha üveges bébiételt adtam neki.
A Hipp sem volt rossz és a Kecskeméti sem. Amit még próbáltunk az az Ovko, de ez szerintem borzasztó volt, a Humanek közül pedig a gyümölcsös jó, a többi nem annyira.
Amúgy az elején nem kell nagy főzőtudomány, csak egyszerűen megfőzöd/megpárolod/megsütöd a zöldséget és leturmixolod, a gyümölcsöket meg még általában főzni sem kell. :)
Hipp.
De szerintem kezdj el ismerkedni a főzés tudományával, hiszen nem ehet az a gyerek egész életében bébiételt...
Szerintem a Hipp mellett a Kecskeméti is jó.
Én sem voltam valami nagy szakács a baba előtt, de mellette úgy határoztam, jobban belevetem magam a főzésbe.
Azért a bébiételről éttermi kajára váltani elég necces.... Normális esetben a bébikaja (mindegy, hogy otthon főzött vagy üveges) mellett elkezdi kóstolgatni a ti kajátokból, ami neki való. Az éttermi kajákból még nagyon sokáig nem lesz semmi neki való. Egyévesen gyakorlatilag egyéves korától nagyjából azt eszi, amit ti, de a az éttermi kaja még tuti nem neki való, fűszeresebb is, meg azt se tudod, miből készül.
Azért napi fél óra főzőcskézés nem a világ szeritem.
Sógornőm is csak bébiételt adott a gyereknek, így nem ismerte meg az igazi ízeket. Most 4 éves és sima tésztán kívül nem hajlandó megenni semmit...
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak, én Hippet adtam Neki, ha bébiételt evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!