A Hipp a legjobb minőségű bébiétel? Ha nem, akkor melyik a legjobb?
2 baba sem hajlandó megenni a hippes bébiételt a baráti környezetünkben és nem tudom,hogy akkor jó-e vagy sem.
Szerintetek melyik a legjobb bébiétel?
Én Hipp-et és Univert adok. Néha Kecskemétit.
1x vettem Ovkot, többet se.. Többet nem próbáltam, lehet, hogy nem is fogok már tesztelgetni, mert ezek beváltak.
Az én fiam szereti a Hipp-et, de csak akkor veszek, ha akciós, mert egyébként drága. Most betáraztam belőle, mert 280-ért tudtam venni. :)
Babája válogatja ...
Nálunk például nagyon bejött az Ovko, a Hipp már nem annyira. Próbálkozz, mit szeret a Babád!
Egy-két változata finomabb mint más fajtáké, más ízek pedig olyanok mint a fűrészpor más fajtákhoz képest.Tehát ezt ki kell tapasztalni.Attól is függ, hogy mi illik a babád szája ízéhez :)
Nekünk például bejöttek a hipp kaják, de a natúr tejberizstől a mai napig öklendezik a lányom, pedig már 14,5 hós.Egyszerűen nem szereti.Most Hipp tejpépet vettem neki.Régebben szerette, most köpködi kifelé...
Jó volt a Kecskeméti, a Babylove, a Babydream, a Dinky, az Ovko, a Hamé egyes fajtái és még száz másik bébiétel.
Mindegyikből volt kedvence a lányomnak.
Sokan nem vesznek Ovko-t meg Kecskemétit, mert hozzáadott cukor van némelyikben.Hát szívük joga, de pl a sütőtökből csak a Kecskemétit ette meg a lányom, a Dinky-t már nem,mert előbbi finom édes volt, utóbbi meg savanyú a tartósítóként használt citromsavtól.
Embere és babája válogatja, hogy ki mit ad a gyermekének :)
14,5 hós tündérke anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!