A Hipp a legjobb bébiétel?
Kecskemeti parti vagyok, bar ritkan eszik a fiam uvegeset. Amugy meg egy helyen gyartjak a Hipp-el.
Hippet csak akcioban vettem.
Oké, eszem ágában sem áll ragaszkodni az üvegeshez.
De a szitu a következő: 5 hónapos lett most a babám, és (sok bukás miatt) a doktor néni azt mondta, hogy 4 hósan kezdjünk el hozzátáplálni. Mi nem tettük.
Most viszont elkezdtük igazi almával, attól viszont durván felpuffadt. Ezért mondta a doki, hogy legyen őszibarack.
Viszont alig volt a mini mélyhűtőnkben hely, és elég vacak is volt az idei termés, ezért nem tettem el.
Most viszont nem akarok ilyen mű és gyorsérlelt gyümiket adni..
A doki meg a hippet mondta. Hát, elvileg bio van ráírva stb..
Én is ritkán veszek, csak ha tudom hogy nem tudok főzni, és ahová megyünk, ott nem ehet a mi ebédünkből. Nézd meg a HIPP szilváját, 50% gyümölcs és cukor van benne. Én nem venném meg....
Ha veszek mindig Univert, de érdemes kipróbálni a Rossmann saját márkáját is, semmi plusz adalék nincs benne, nagyon finom és kiadós.
Én a Hippet részesítem előnyben! Általában azt veszek a fiamnak, ha üvegeset kap! Pl. a Hipp őszibarack nagyon jó!
A Kecskemétit nem szeretem, mert túl sok hozzáadott cukor van benne szerintem!
Amit még szeretek az az Univer! Abban sincs hozzáadott cukor, és abból is van bio!
nálunk az Univer volt a favorit mind3 gyereknél. A Kméti megvizesedik hamar, utáltam. A Hipp meg drága. Más nálunk nincs, kisvárosban lakunk.
Hamé-t sose vegyetek. Egyszer vettem, sz@r röviden, tömören, ment a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!