A Hipp a legjobb bébiétel?
Igen, a hipp őszibarackot mondta a doki néni.
Hát igen, olyat SOSEM vennék, amiben cukor van.
Majd akkor körülnézek. Erről a nestlésről még nem is hallottam;)
Többnyire főzök a babámnak, de néha gyümölcsből adok neki üvegeset. Én ilyenkor hipp-et szoktam, főleg azért mert nincs hozzáadott cukor, meg az van ráírva, hogy bio.. Remélem tényleg az :)
A babám szereti, én is főleg az őszibarackot és a sárgabarackot szoktam venni főleg most hogy nincs túl sok gyümölcs.
Én a dm-es babylove-t is szoktam venni.Mindig megnézem mi van benne,mióta ráfaragtam a hipp-es sárgabarackkal,amiben van cukor.Próbáld megpárolni az almát.Nekünk is gondkaink voltak az almával,de így már nem ütötte ki a pociját.Jó még a kecskenéti,nestlé,és most fogok univerest is kipróbálni.De a alegtöbbször sk.főzök bio vagy saját termesztésű gyümiből,zöldségből.
Imádok főzni a fiamnak,és ő is szereti.
A Hipp bébiételek közül csak a finomfőzeléket ismerem, az nagyon fincsi! Ha olcsóbb lenne, kipróbáltam volna a többit is. Egyébként inkább a Kecskemétit veszem, szerintem az jobb, mint az Univer. Lehet, hogy némelyikben van cukor, de szerintem annyi kell is a gyereknek.
Van a Kecskemétinek alma-őszibarack gyümölcs (cukor nélkül), ami 100-szor finomabb az Univeresnél!!! Természetesebb íze van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!