Legjobb bébiétel? (üveges, márka)
ELég szerencsétlen vagyok az elkészítésében, hiába egyszerű, megcsinálom én botmixerrel, de maradnak benne pici darabok, ha meg turmixgépbe rakom, akkor is olyan lesz. Vsz kicsi adagokat készítek, az a baj, de ha sokat csinálok előre, akkor ugyanaz lesz, mint a bébiétel....eltárolt kaját adok a babámnak. Úgyhogy inkább üvegezünk ezentúl.
Szerintetek melyik a legjobb?
hipp ,kecskeméti,univer
de most a Müller sajátmárkása a favorit a Bebivita
Az a bajom, hogy a kecskemétiben van hozzáadott cukor, ha azt kapja, akkor utána nem eszik meg sokáig mást. Nekünk bejött a mülleres és a rossmanos saját márkás is.
Amúgy ha sokat készítesz és elrakod, még mindig olcsóbban jössz ki,mint ezekkel az üvegesekkel.
Nálunk pl van, amiből nem eszik meg a gyerek egy üveggel és a felét dobhatom ki. :(
Mennyi idős a babád?
DM - Babylove, Univer, Hipp.
A Kecskemétivel Nekem is az a problémám, hogy szinte mindegyikben van hozzáadott cukor. A gyümölcsösökben főleg.
Hipp és Kecskeméti, amit leggyakrabban veszek.
A Bebivita és Babylove termékek közül viszont csak a gyümölcsöseket szereti a lányom, meg a tejbegrízt.
Kedves nemtudomhanyadik...:)
Csak a Kecskeméti tartalmaz hozzáadott cukrot?
Inkább úgy kérdezem: melyik NEM tartalmaz hozzáadott cukrot?
(csak hogy úgy keresgéljek :)
Köszönök minden eddigi választ is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!